BEACH VOLLEY

Απ’ το… κατάστρωμα, στην 4άδα ο Σαντορινιός Νομικός

Απ’ το… κατάστρωμα, στην 4άδα ο Σαντορινιός Νομικός

Με νέο συμπαίκτη, τον συντοπίτη του Μανώλη Νομικό, άρτι αφιχθέντα προ ολίγων ωρών στην Θήρα από Αθήνα και εσπευσμένα απευθείας στη Νάξο, ο Σαντορινιός πρωταθλητής, Γιώργος Κελίδης, που είδε χθες τον παρτενέρ του να βγαίνει νοκ άουτ λόγω τραυματισμού, έπειτα από ειδική άδεια των διοργανωτών, συνέχιζει την μάχη της διατήρησης των κεκτημένων.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του… συμπαίκτη του, στάθηκε ο Κελίδης. Μετά το χθεσινό τραυματισμό του Γιώργου Κουτσογιαννόπουλου, οι ελπίδες των Σαντορινιών πρωταθλητών για υπεράσπιση του τίτλου, φάνηκε να σβήνουν άδοξα.

traumatismos_santorinios

Οι Ναξιώτες όμως διοργανωτές, μετά και το οκέι όλων των ομάδων, αποφάσισαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον Κελίδη για να αγωνιστεί. Πλέον λοιπόν, με τον Κουτσογιαννόπουλο να’ χει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και να πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για δύο εβδομάδες, το ζητούμενο ήταν να βρεθεί ένας νέος συμπαίκτης.

Θυμήθηκε τότε πως ένας συντοπίτης του ποδοσφαιριστής, ο Μανώλης Νομικός θα επέστρεφε στο νησί του από την Αθήνα. Αφού κίνησε λοιπόν γή και ουρανό, κατάφερε τελικά να τον πείσει και αφού τον ανέβασε ξανά στο πλοίο για τον έφερε στη Μικρή Βίγλα.

Με τον Νομικό λοιπόν στο πλάι του, να προσπαθεί καλά καλά να συνέλεθει από τα… μποφόρ, ο Κελίδης κατάφερε σε προκριματικό ματς κόντρα στους Βόμβα/Διαμαντόπουλο να αποκλείσει με 2-0 (15-3, 15-8) την ομάδα του παλιού άσου του Μίλωνα και να σφραγίσει την πρόκρισή του στον Β’ ημιτελικό.

Εκεί σε μία επανάληψη του περσινού τελικού θα βρεθεί στο δρόμο για το μεγάλο ραντεβού της διοργάνωσης, αντιμέτωπος με τους περσινούς Ναξιώτες φιναλίστ και προπέρσινους πρωταθλητές, Οδυσσέα Κοντόπουλο και Γιώργο Παπαγεωργίου.

katsikolias 2

Στον άλλο ημιτελικό έπαιξαν οι Παριανοί, Θόδωρος Καζακίδης και Πέτρος Καλαλές κόντρα στον προπονητή του ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου,  Κωνσταντίνο Κατσικολιά και Σταύρο Ζαπάτη, που στο δρόμο για την 4άδα απέκλεισαν νωρίτερα με 2-0 σετ την ομάδα του επίσης τεχνικού Γιώργου Κλαρούδα με τον 15χρονο γιο του, Άγγελο, που παρά το ντεμπούτο τους στο μπιτς βόλεϊ, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.