ΔΙΕΘΝΗ

Άτυχος ξανά ο Αγκάμεζ – Δεν τον «πάει» με τίποτα η Κορέα

Άτυχος ξανά ο Αγκάμεζ – Δεν τον «πάει» με τίποτα η Κορέα

Για δεύτερη φορά ένας τραυματισμός στερεί το όνειρο της κατάκτησης ενός τίτλου της κορεατικής V-League από τον Κολομβιανό σουπερστάρ, Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Ο “Λίμπε” που είχε επιλεχθεί φέτος ως ξένος της Woori Card Wibee για τη σεζόν 2019-2020, πέρυσι είχε αποχωρήσει λίγο πριν τα πλέι οφ, από την ομάδα της Σεούλ ως τραυματίας.

Φέτος, παρά την εμπιστοσύνη που έδειξε η κορεατική διοίκηση στο πρόσωπό του, επιλέγοντας ως τον “εκλεκτό” ξένο της, ένας ακόμη τραυματισμός της τελευταίας στιγμής Woori Card Wibee εμπόδισε τον Αγκάμεζ να παίξει στην ομάδα του και αποχώρησε δύο εβδομάδες, μετά τον ερχομό του στην Κορέα, όπου είχε πάει για την φετινή προετοιμασία της ομάδας του.

Να σημειωθεί δε ότι πριν από 5 χρόνια ο Αγκάμεζ είχε αποχωρήσει πρόωρα, λόγω τραυματισμού ξανά, από τη Hyundai Skywalkers.

Agamez_Liberman_Leo_Korea

Με τον πρώην άσο των ελληνικών γηπέδων να αποτελεί εδώ και λίγες μέρες παρελθόν, η Woori Card Wibee αναζητά τον πιθανό αντικαταστάτη του Κολομβιανού “μπόμπερ” στα πρόσωπα των  Felipe (Βραζιλία) και Bram (Βέλγιο), οι οποίοι έχουν εμπειρία από την παρουσία τους στο παρελθόν στο πρωτάθλημα της V-League.