ΔΙΕΘΝΗ

Βραζιλιάνικο… δράμα για τους οικοδεσπότες (φωτ.)!

Βραζιλιάνικο… δράμα για τους οικοδεσπότες (φωτ.)!
Αν και… οικοδέσποινα, η Βραζιλία δεν θα διεκδικήσει το τρόπαιο του World League αφού η ήττα της πρεμιέρας από τους Γάλλους σε συνδυασμό με ήττα των τρικολόρε από τις Η.Π.Α την άφησαν εκτός ημιτελικών αφού πρώτα βγήκαν κομπιουτεράκια στο Μαρακαναζίνιο!

Οι Η.Π.Α. επικράτησαν με 3-1 (25-21, 25-22, 24-26, 25-20) της Γαλλίας με τον όμιλο να έχει την απόλυτη ισοβαθμία, ίδιο συντελεστή στα σετ και τελικά η πρόκριση να κρίνεται στο συντελεστή πόντων. Εκεί οι Η.Π.Α είχαν τον καλύτερο (1.031), οι Γάλλοι ακολούθησαν (1.000) και οι Βραζιλιάνοι έμειναν εκτός ημιτελικών (0.970).

Ειδικά για τους Βραζιλιάνους που ως οικοδεσπότες παρακολουθούσαν με αγωνία την αναμέτρηση Η.Π.Α-Γαλλία να οδεύει στο τέταρτο σετ, βλέποντας το χειρότερο σενάριο να… ζωντανεύει, ήταν εφιαλτικό σετ!

Πάντως, για να… απαλυνθεί κάπως η στεναχώρια του αποκλεισμού από της ημιτελική φάση στο στρατόπεδο της σελεσάο και των μίντια η γραμμή που έχει περάσει είναι «καλύτερα τώρα παρά του χρόνου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο»!

Πολωνία και Σερβία στα ημιτελικά

Στον άλλο όμιλο, Πολωνοί αλλά και Σέρβοι προκρίθηκαν με τους Ιταλούς να μένουν εκτός και ετοιμάζονται οι πρώτοι να βρεθούν αντίπαλοι με τους Γάλλους (18/7) και οι δεύτεροι με τους Αμερικάνους (18/7) στις «μάχες» των ημιτελικών.

usa Η.Π.Α

Serbianplayerscelebrateapoint ΣΕΡΒΙΑ

PlayersofPolandcelebratetheirvictory ΠΟΛΩΝΙΑ

france4 ΓΑΛΛΙΑ