Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Πρόεδρος και πάλι ο Ταρνατόρος για 8η θητεία

Πρόεδρος και πάλι ο Ταρνατόρος για 8η θητεία

Καμία ουσιαστική αλλαγή δεν η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της ΕΣΑΠ, στην οποία συμμετείχαν των εκπροσώπων των 10 ΤΑΑ που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Volleyleague 2024-25 με το σώμα (9 ψήφους υπέρ και ένα λευκό) να επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη του στον πρόεδρο Παντελή Ταρνατόρο, ανανεώνοντας τη διετή του θητεία.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τη τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου ΔΣ με καλωσόρισμα των εκπροσώπων του πρωταθλητή της Pre League Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου και του δευτεραθλητή της Pre League ΟΦΗ που επέστρεψε -ένα χρόνο μετά- στη Volleyleague.

Πρόεδρος της ΓΣ ορίστηκε ο Γιώργος Διονάς και γραμματέας ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενώ ακολούθησε ο διοικητικός, οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της διετίας 2022-24 οι οποίοι εγκρίθηκαν.  Ενσυνεχεία, ακολούθησαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ με τον κ. Διονά να προτείνει στο σώμα την ανανέωση της θητείας του προέδρου του ΔΣ Παντελή Ταρνατόρου. Όπερ και εγένετο με 9 ψήφους υπέρ και ένα λευκό.

Το νέο προεδρείο της ΕΣΑΠ

Πρόεδρος: Παντελής Ταρνατόρος

Γενικός Γραμματέας: Κώστας Παπασταθόπουλος

Ταμίας: Γιώργος Διονάς

Αντιπρόεδροι: Γιώργος Τσολακίδης, Δώρα Καρτάνου

Ειδικός Γραμματέας: Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος

Η νέα επιτροπή πρωταθλήματος

Πρόεδρος: Γιώργος Παπαδόπουλος

Μέλη: Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Διονάς.

Αναπληρωματικά μέλη: Κώστας Παπασταθόπουλος, Γιάννης Δανδάλης

Επιτροπή συμβολαίων

Παντελής Ταρνατόρος, Γιώργος Διονάς, Δώρα Καρτάνου

Ακολούθησε η παρουσίαση του προϋπολογισμού της σεζόν 2024-25. Ο Παντελής Ταρνατόρος ενημέρωσε τα μέλη για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ Α.Ε.

Επίσης ενημέρωσε όλα τα ΤΑΑ πως μέχρι 15/7/2024 θα πρέπει να έχουν αποστείλει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τους φακέλους τους προς έγκριση.

  • Επικαιροποιήθηκε ομόφωνα η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ ότι για την αγωνιστική περίοδο 2024-25 οι ομάδες στη βόλεϊ λιγκ θα είναι δέκα (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μίλωνας, ΠΑΟΚ, Κηφισιά, Πήγασος Πολίχνης, Άθλος Ορεστιάδας, Φοίνικας Σύρου, Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου, ΟΦΗ).
  • Συζητήθηκαν ζητήματα σχέσεων της ΕΣΑΠ με την ΕΟΠΕ και του ΠΑΣΑΠ και συμφωνήθηκε στη συνεδρίαση της 23ης Ιουλίου να συζητηθούν θέματα οργάνωσης, κλήρωσης, προγραμματισμού, αδειοδοτήσεων και τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας αγωνιστικής περιόδου.