DARK ROOM

Το δώρο αναμνήσεων στη Λόζανζιτς και η συγκινητική αναφορά της στην Ρούξι (φωτ.)

Το δώρο αναμνήσεων στη Λόζανζιτς και η συγκινητική αναφορά της στην Ρούξι (φωτ.)

Ένα πακέτο… αναμνήσεων από την Ελλάδα η πρώην άσος του Παναθηναϊκού Γέλενα Λόζανζιτς, η οποία μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους της.

Ένας φίλος των «πρασίνων» της έστειλε το ημερολόγιο της σεζόν 2007/08 όταν ο Παναθηναϊκός είχε δημιουργήσει μια φανταστική ομάδα με ιδιαίτερο «δέσιμο»  τον κόσμο στην ιστορική έδρα του «τριφυλλιού» στη Λεωφόρο.

Η Γαλλίδα πρώην κεντρικός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ευχαρίστησε για την έκπληξη, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εκλιπούσα αρχηγό του Παναθηναϊκού και συμπαίκτριά της που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

«Μόλις έλαβα ένα από τα πιο όμορφα αναμνηστικά της καριέρας μου… Το ημερολόγιο της σεζόν 2007/2008. Μια σεζόν που κατακτήσαμε το νταμπλ, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας και το Πρωτάθλημα. Αίσθημα νοσταλγίας, για όλες τις στιγμές που περάσαμε με την οικογένεια του Παναθηναϊκού, με εξαιρετικές παίκτριες», έγραψε η «Γελ».

«Οι βαθύτερες σκέψεις μου, μέσα από αυτό το αφιέρωμα, πάνε στην αρχηγό μας Ρούξι Ντουμιτρέσκου, την άνευ όρων ηγέτη και εμβληματικό αρχηγό της ομάδας μας που μας οδήγησε στη νίκη και την επιτυχία. Θα είσαι πάντα στις καρδιές και στις αναμνήσεις μας… Σ’αγαπώ πολύ. Μου λείπεις τόσο πολύ…», κατέληξε ευχαριστώντας τον φίλο Θανάση «που με έκανε να ξαναζήσω αυτά τα συναισθήματα που είναι χαραγμένα στην καρδιά και στη ζωή μου και για πάντα. Μια φορά Παναθηναϊκός, για πάντα Παναθηναϊκός»

Have just received one of the most beautiful souvenirs of my career …. The 2007/2008 season calendar. A season in…Δημοσιεύτηκε από Jelena Lozancic στις Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024