ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Συγκινητικό «αντίο» για την εντυπωσιακή Ταΐσα (φωτ.)

Συγκινητικό «αντίο» για την εντυπωσιακή Ταΐσα (φωτ.)

«Χρυσή» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008) και του Λονδίνου (2012) και «χάλκινη» στο Παρίσι (2024) η θηριώδης Βραζιλιάνα κεντρικός Ταΐσα Νταχέρ ντε Μενέζες άφησε το στίγμα της στη «σελεσάο» και το «αντίο» δεν μπορεί παρά να είναι «loud» όσο και η δημοφιλής «πύργος»!

Μετά το πέρας της μικρού τελικού, Ταΐσα γάλη ανακοίνωσε την απόφασή της να κλείσει τον κύκλο της με την Εθνική Βραζιλίας. Γεννημένη πριν από 37χρονια στη γειτονιά του Campo Grande στο Ρίο ντε Τζανέιρo η Thaísa Daher de Menezes, όπως είναι το πλήρες όνομά της, κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά των συμπατριωτών της.

Όχι μόνο για όλα όσα έχει προσφέρει στη «σελεσάο» ή τις αθλητικές της επιδόσεις αλλά γιατί εδώ και χρόνια μοιράζεται τα πάντα από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης έχοντας 1,5 εκατομμύριο followers! Οι οποίοι μάλιστα τη στήριξαν πολύ ψυχολογικά, μετά την εγχείρηση που υποβλήθηε, για να ξεπεράσει το σοκ του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη το 2017 στο Τσάμπιονς Λιγκ ως αθλήτρια της τουρκικής Φενερμπχτσέ.

Μεταξύ των δεκάδων άλλων τίτλων και διακρίσεων, ανεπίσημα η Ταϊσα κατέχει το ρεκόρ της βολεϊμπολίστριας με το μεγαλύτερο στήθος, ενώ έχει λατρεία για τα τατουάζ-στολίδια στο κορμί της!  Δεν είναι τυχαίο ότι στην πατρίδα της είχε τιμηθεί και με τον τίτλο «Craque Da Galera», έχοντας αναδειχθεί MVP των φιλάθλων!