DARK ROOM

Σε ποιον… παράδεισο απολαμβάνει το «χρυσό» της η MVP Εγκόνου;

Σε ποιον… παράδεισο απολαμβάνει το «χρυσό» της η MVP Εγκόνου;

Το μετάλλιο, το αγόρι της και μια… βαλίτσα ετοίμασε η MVP του Ολυμπιακού Τουρνουά βόλεϊ γυναικών και χρυσή Ολυμπιονίκης Πάολα Εγκόνου, φεύγοντας μακριά από όλους και από όλα -μετά το σάλο που ξέσπασε με την άθλια και ντροπιαστική πράξη βανδαλισμού ενός γκράφιτι προς τιμήν της- για να απολαύσει την τεράστια επιτυχία αλλά και να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής σεζόν στο Καμπιονάτο.

Η διεθνής Ιταλίδα “μπόμπερ” μαζί με τον αγαπημένο της Λεονάρντο Πουλίτι, ο οποίος δεν την έχει αφήσει στιγμή από τα μάτια του όλο αυτό το δύσκολο διάστημα των Ολυμπιακών Αγώνων επέλεξαν τη Μαγαδασκάρη για να αποδράσουν!

Με ένα story από το τουριστικό θέρετρο Νόσι Μπε χωρίς πολλά πολλά… αμφότεροι αποκάλυψαν την τοποθεσία όπου τις επόμενες ημέρες θα ξεκουραστούν και θα γεμίσουν τις μπαταρίες τους, απολαμβάνοντας και το θρίαμβο του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου.

Να σημειώσουμε ότι είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι με τον 33χρονο Πουλίτι να γνωρίζει καλά το άθλημα αφού έχει παίξει βόλεϊ στο παρελθόν ενώ αυτή τη στιγμή είναι ο brand manager της Vero Volley Milano -έχει σπουδάσει νομική και διοίκηση αθλητισμού- όπου και αγωνίζεται η καλή του!