ΔΙΕΘΝΗ

Τραυματίστηκε στο Νοβοσιμπίρσκ ο Φιλίποφ

Τραυματίστηκε στο Νοβοσιμπίρσκ ο Φιλίποφ

Άτυχος στάθηκε την 2η αγωνιστική στη ρωσική Λίγκα ο διεθνής μας Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος στο εκτός έδρας ματς της ΑΣΚ Νίζνι Νόβγκοροντ με την Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, υπέστη έναν μυικό τραυματισμό και αντικαταστάθηκε, με αποτέλεσμα η ομάδα του να γνωρίσει με 3-1 (29-27, 21-25, 25-18, 25-15) τη δεύτερη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η κύρια μάχη μεταξύ των ομάδων έγινε στο πρώτο σετ, το οποίο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να κερδίσουν με ελάχιστη διαφορά δύο πόντων. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Φιλίποφ κυριάρχησε σε κάθε τομέα της “Λόκο”, αλλά παρά την ισοφάριση, η αντικατάσταση του βασικού πασαδόρου τους, δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να “χτίσουν” πάνω στην επιτυχία τους και να διεκδικήσουν τουλάχιστον έναν βαθμό, όπως εκείνος που απέσπασαν στην πρεμιέρα παρά την εκτός έδρας ήττα με 3-2 σετ από τη Dynamo-LO.

“Είναι κρίμα που χθες δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω τον αγώνα στο Νοβοσιμπίρσκ, λόγω τραυματισμού. Δυστυχώς, θα πρέπει να χάσω τον επόμενο αγώνα με την Ούφα, αλλά θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνέλθω και να επιστρέψω στο παρκέ το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ για τα λόγια υποστήριξης. Θα χαρώ να σας δω όλους στον πρώτο εντός έδρας αγώνα με την Μπελογκόρι στις 22 Σεπτεμβρίου” δήλωσε ο Φιλίποφ, που σημείωσε έναν πόντο στο παιχνίδι.

Τώρα η ομάδα του Ντίμα, που βρίσκεται στην 10η θέση  πηγαίνει απευθείας από το Νοβοσιμπίρσκ στην Ούφα, όπου αύριο Κυριακή 15/9 θα αντιμετωπίσει στο πλαίσιο της 3η2 αγωνιστικής την Ντιναμό-Ουράλ.

Πρωτοπόρος και αήττητη στη βαθμολογία με 6 βαθμούς είναι η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, που ισοβαθμεί με τις επίσης αήττητες, αλλά με ένα χαμένο σετ