DARK ROOM

Από το γήπεδο, στο «Dancing With The Stars» 7 Ολυμπιονίκες της Ιταλίας!

Από το γήπεδο, στο «Dancing With The Stars» 7 Ολυμπιονίκες της Ιταλίας!

Μετά τα “χορευτικά” στο τάραφλεξ και στους έξαλλους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στο Παρίσι 2024 , η βασική επτάδα της γυναικείας ομάδας της Ιταλίας ετοιμάζονται να “λάμψουν” και τηλεοπτικά συμμετέχοντας στην 19η έκδοση του δημοφιλούς show “Ballando con le Stelle”, της ιταλικής εκδοχής του δικού μας “Dancing With The Stars”.

Συγκεκριμένα οι Ολυμπιονίκες της “σκουάντρα ατζούρα” Paola Egonu, η Miriam Silla, η Alessia Oro, η Caterina Bossetti, η Monica De Gennaro, η Sarah Faar και η Anna Danesi θα εμφανιστούν στο σόου την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, που θα μεταδοθεί στις 21.30, ώρα Ιταλίας, από τη Rai1.

Tην ίδια μέρα θα διεξαχθεί το Supercup της Ιταλίας ανάμεσα στην περσινή φιναλίστ ομάδα της δικιάς μας διεθνούς, Λαμπρινής Κωνσταντινίδου, Vero Volley Μιλάνο και της πρωταθλήτριας Κονελιάνο στο “Palazzeto delo Sport” της Ρώμης. Αμέσως μετά τον αγώνα, οι επτά εκλεκτές διεθνείς, κάποιες “κουπάτες” κι άλλες όχι, θα κατευθυνθούν στο «Foro Italico», όπου θα επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες και στην πίστα!