ΔΙΕΘΝΗ

Στη Vero Volley Monza η τελευταία παρουσία του Ζάιτσεφ στην ιταλική Superlega

Στη Vero Volley Monza η τελευταία παρουσία του Ζάιτσεφ στην ιταλική Superlega

Ο Ιβάν Ζάιτσεφ είναι και επίσημα νέος παίκτης της Vero Volley Monza, καθώς η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 35χρονου διεθνούς Ιταλού διαγώνιου.

Κατά την παρουσίασή του από τη Vero Volley Monza ο “Τσάρος” μεταξύ άλλων προανήγγειλε ότι η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του χρονιά που θα τον δούμε να αγωνίζεται στη ιταλική Λίγκα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο για να προσφέρω στην ομάδα.  Μπαίνω στο γήπεδο με το σωστό κίνητρο και την απαραίτητη ταπεινότητα για να είμαι έτοιμος από τον κόουτς Eccheli. Χαιρετίζω όλους τους οπαδούς του Vero Volley και ευχαριστώ ειλικρινά τον Πρόεδρο Marzari που με θέλει εδώ! Θα δώσω τα πάντα για να απολαύσω αυτή την αρένα και την τελευταία μου σεζόν στη Superlega. Για αυτόν τον λόγο είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος και έτοιμος να δώσω τα πάντα, απέναντι σε κάθε πρόκληση στο γήπεδο”.

Ο Ζάιτσεφ (2.04μ), πρώην άσος της Λούμπε Τσιβιτανόβα και πρώην αρχηγός της “σκουάντρα ατζούρα” με 252 συμμετοχές με το ιταλικό εθνόσημο, ωστόσο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής  στο πρώτο φετινό τεστ της Μόντσα, όπου η ομάδα του επικράτησε με 3-1 3-1 (25-13 24-26 25-19 25-22) σετ της πανεπιστημιακής ομάδας των ΗΠΑ, UCLA, λίγες μέρες πριν από τη διεκδίκηση του ιταλικού Σούπερ Καπ.

ΔΙΕΘΝΗ
19/09/2024

Μπουμ! Ο Νγκαπέ στην Πουατιέ (vid)

Είναι αναμφίβολα η είδηση του μήνα, αν όχι η μεταγραφή-έκπληξη της φετινής σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς ο 33χρονος σούπερ σταρ Ερβίν Νγκαπέ επέστρεψε...