UNCATEGORIZED

Ενθουσιασμός και χαμόγελα στην πρώτη της ομάδας «Vintage» του Άθλου

Ενθουσιασμός και χαμόγελα στην πρώτη της ομάδας «Vintage» του Άθλου

Με τους καλύτερους οιωνούς,  φοβερό κέφι και πλατιά χαμόγελα, άρχισε χθες τις προπονήσεις του το νέο τμήμα Ενηλίκων “Vintage” του Άθλου Ορεστιάδας.

Υπό τις τεχνικές οδηγίες του Βραζιλιάνου πρώην ακραίου Γκιγιέρμε Φερέιρα Ντα Σίλβα, που το 2022 συνέβαλλε τα μέγιστα στην ιστορική άνοδο της ακριτικής ομάδας στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ ανδρών, αρχάριοι και μη, πρώην ερασιτέχνες αθλητές-τριες, άνδρες & γυναίκες, ήταν συνεπείς στο πρώτο τους ραντεβού στο νέο κλειστό της Ορεστιάδας «Ν. Σαμαράς».

Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα τα μέλη του νέου τμήματος, με κοινό στοιχείο την αγάπη τους για το βόλεϊ, γυμνάστηκαν, διασκέδασαν με τη ψυχή τους και πέρα από τα ευεργετικά οφέλη της άσκησης, εκτονώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο από το άγχος και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, φεύγοντας άπαντες ενθουσιασμένοι από το γήπεδο.

Αν επιθυμείτε κι εσείς να ενταχθείτε στην ομάδα Eνηλίκων “Vintage” του Άθλου Ορεστιάδας και να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις  επικοινωνήστε με την κα Ξανθή Σταματοπούλου στο τηλ 6978151367.