Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γ. Μπακοδήμος και Άθλος «έφαγαν» τον Στόεφ της Νεφτοχίμικ

Γ. Μπακοδήμος και Άθλος «έφαγαν» τον Στόεφ της Νεφτοχίμικ

Η “καθαρή” ήττα της  Νεφτοχίμικ Μπουργκάς από τον Άθλο Ορεστιάδας του Γιώργου Μπακοδήμου στην πρεμιέρα του “Διεθνούς Τουρνουά Ν. Ορεστιάδας” αποδείχθηκε “βαριά” για τη διοίκηση της διεκδικήτριας του φετινού Super Cup, που με συνοπτικές διαδικασίες έλυσε τη συνεργασία της με τον πολύπειρο Βούλγαρο τεχνικό.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Στόεφ, καθώς η επιστροφή του στην πόλη που τη σεζόν 1994-1995 συνέδεσε ως αθλητής το όνομα του με κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Α.Ο. Ορεστιάδας, έπειτα από πολλά χρόνια έμελλε να είναι και η τελευταία του παρουσία στον πάγκο της ομάδας του Μπουργκάς. Ωστόσο, στο περιθώριο των αγώνων του τουρνουά, ο Στόεφ, σε μία από τις ελάχιστες στιγμές που τον είδαμε να χαμογελάει, είχε την ευκαιρία να βρεθεί και να θυμηθεί όμορφες στιγμές από το παρελθόν, με τον πρώην συμπαίκτη του, Κώστα Μπαρμπούδη.

Ήδη από χθες  τον 53χρονο Βούλγαρο τεχνικό, που ανέλαβε την ομάδα τη σεζόν 2023-2024, διαδέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο κ. Ιβάν Στάνεφ, που όπως αναφέρει και η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου, θα συνεχίσει στο τιμόνι της Νεφτοχίμικ.

Η ομάδα της Neftohimik 2010 (Μπουργκάς) και ο πρώην προπονητής της ομάδας, Μάρτιν Στόεφ, χώρισαν σήμερα κοινή συναινέσει. Ο σύλλογος ευχαριστεί τον Στόεφ για το έργο του και του εύχεται καλή επιτυχία. Επικεφαλής της ομάδας θα είναι το σύμβολο της Neftohimik 2010 Iβάν Στάνεφ, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν βοηθός προπονητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χθεσινό ματς της Νεφτοχίμικ Μπουργκάς με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε μετά το 3ο σετ λόγω των νερών της βροχής που πλημμύρισαν το κλειστό “Ν. Σαμαράς” ο κ. Στάνεφ έκανε το νετμπούτο του ως πρώτος προπονητής της βουλγαρικής ομάδας.