Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο Αλαφούζος έφερε την Adidas στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Ο Αλαφούζος έφερε την Adidas στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Από πέρυσι όταν και οι αθλήτριες βόλεϊ του Παναθηναϊκού (φωτό) συμμετείχαν στην καμπάνια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα ρούχα της Adidas είχε συμφωνηθεί ότι η επώνυμη εταιρεία τη σεζόν 2024-25 θα ντύσει τον Ερασιτέχνη.

Και εγένετο το deal!

Βέβαια, αυτό σε ένα σύλλογο με πολλές απαιτήσεις λαι όγκο τμημάτων δεν θα έπρεπε να αρκεί γιατί όπως είδαμε και στη media day αλλά και στα φιλικά των ομάδων, σχεδόν όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού πήραν καθυστερημένα το ρουχισμό τους ενώ πολλά είναι τα παράπονα για τις ποσότητες που παρελήφθησαν. Την ίδια ώρα που άλλες ομάδες με την ίδια εταιρεία τα είχαν όλα έτοιμα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας τους. Αυτό βέβαια μπορεί να διορθωθεί γιατί σημασία έχει η ανακούφιση του Ερασιτέχνη από ένα κόστος που μέχρι πέρυσι δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητο.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Adidas και ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιάννη Αλαφούζο, για τη χορηγία του και την συγκεκριμένη πρωτοβουλία του να «ντυθούν» τα τμήματα του Συλλόγου με την παγκοσμίως αναγνωρίσιμη αθλητική εταιρεία.

Σε μια σπουδαία συμφωνία προχώρησε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος μαζί με την Adidas μέσω της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμφισβήτητα κεντρικό ρόλο σε αυτό έπαιξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννης Αλαφούζος  που ανέλαβε και τη χρηματοδότησή της.

Η επιθυμία του κ. Αλαφούζου και των συνεργατών του να είναι ομοιόμορφη η εικόνα του Παναθηναϊκού Α.Ο. με την ΠΑΕ δείχνει την έμπρακτη υποστήριξη του προς τη Μάνα του Λόχου.