PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θετική πρόβα τζενεράλε για το ΖΑΟΝ στα Βριλήσσια

Θετική πρόβα τζενεράλε για το ΖΑΟΝ στα Βριλήσσια
Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της Pre League, ο ΖΑΟΝ ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον ΦΟ Βριλησσίων.

Το τελικό σκορ δεν ήταν άλλο από το αγαπημένο του ΖΑΟΝ στα φιλικά προετοιμασίας, το 2-2! Τα Βριλήσσια προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, ο ΖΑΟΝ ισοφάρισε ισάριθμες και οι δύο ομάδες αφήσαν ανοικτούς λογαριασμούς για τις 23 Νοεμβρίου όταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν στο Ζηρίνειο.

«Παίξαμε καλά και γενικά ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ. Όλη η ομάδα σήμερα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο κι αυτό ισχύει τόσο για τα κορίτσια που ξεκίνησαν όσο και γι’ αυτές που ήρθαν από τον πάγκο», είπε αρχικά ο κόουτς Μιτσκίδης και συμπλήρωσε:

«Ήταν το τελευταίο φιλικό παιχνίδι για την ομάδα, βγάλαμε  χρήσιμα συμπεράσματα και πλέον αφοσιωνόμαστε στην προετοιμασία για την πρεμιέρα με τον Ηλυσιακό που είναι το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας.

Εμείς θέλουμε και σ’ αυτό το ματς να βγάλουμε την αγωνιστικότητα που είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και να πάρουμε ότι μας αναλογεί απ’ αυτόν τον αγώνα».

Τα σετ: 31-29, 19-25, 25-20, 21-25

Η σύνθεση του ΖΑΟΝ: Φουμάκη, Γιοβάνοβιτς, Κάβουρα, Τικμανίδου, Κασδοβασίλη, Μητροπούλου / Σπυροπούλου (λ), Γιόλλα (λ), Μάτιου, Θάνου, Κακλαμάνου, Μανώλαινα.