Στη Λισαβόνα για την… υπέρβαση η Θέτιδα
10/12/2024 19:24Η αποστολή της Θέτιδας Βούλας ταλαιπωρήθηκε αλλά έφτασε στον προρισμό της προκειμένο υτην Τετάρτη (11/12) να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα (20.00) για τη φάση των «16» του Challenge Cup γυναικών.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, το έργο της ομάδας της Βούλας είναι εξαιρετικά δύσκολο με τις αθλήτριες του Μανώλη Σκουλικάρη να χρειάζονται μια… υπέρβαση, έπειτα από την ήττα που γνώρισαν στο πρώτο παιχνίδι με 3-0 σετ. Για να προκριθεί η Θέτιδα θα χρειαστεί νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και να κατακτήσει το χρυσό σετ.
«Νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για εμάς ως ομάδα, να δείξουμε ότι μπορούμε να είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες του Challenge Cup. Φυσικά περιμένουμε δύσκολο παιχνίδι, μετά την ήττα με 3-0 στην έδρα μας, αλλά παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι δεν ήταν ένα κακό παιχνίδι για εμάς. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε το ίδιο, και προσπαθούμε να δώσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στο γήπεδό τους» σχολίασε ενόψει της αναμέτρησης η Σέρβα ακραία της Θέτιδας Μίλιτσα Τάσιτς.