Δεν ξανάγινε! Διαιτητής γκρεμίστηκε σε αγώνα Champions League (vid)
28/12/2024 23:56![Δεν ξανάγινε! Διαιτητής γκρεμίστηκε σε αγώνα Champions League (vid)](https://www.volleyplanet.gr/wp-content/uploads/2024/12/perugia_saint-nazer.jpg)
Ένα πρωτοφανές γεγονός που συνέβη σε αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League αποδεικνύει πως το έργο των διαιτητών βόλεϊ συχνά κρύβει απρόσμενους κινδύνους για τους “άρχοντες των αγώνων”.
Συγκεκριμένα τέλος του αγώνα της φάσης των ομίλων του Champions League μεταξύ της ιταλικής Περούτζια και του γαλλικού συλλόγου Σεν-Ναζέρ, επεφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη για το Ρουμάνο διαιτητή Paul Catalin Szabo-Alexi.
Στο 23-21 του 3ου σετ και ενώ η ιταλική ομάδα προηγούνταν με 2-0 σετ ο διαγώνιος των φιλοξενούμενων Ανρί Λεόν στην προσπάθειά του να βγάλει άμυνα, έπεσε με δύναμη πάνω στη “σκάλα” του διαιτητή.
Ο Λεόν δεν τραυματίστηκε, αλλά τα 95 κιλά του αθλητή γκρέμισαν το “βασίλειο” του ” άρχοντα του αγώνα” με αποτέλεσμα ο Ρουμάνος ρέφερι να σωριαστεί στο τάραφλεξ και τους αθλητές της Περούτζια να σπεύσουν να τον βοηθήσουν να σηκωθεί!
Η επίμαχη φάση στο Video στο 4.26