ΑΓΩΝΕΣ

Eυρωπαϊκό «ραντεβού» αστέρων στου Ρέντη

Eυρωπαϊκό «ραντεβού» αστέρων στου Ρέντη

Η μεγάλη ώρα έφτασε για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, που στις 19:00 (COSMOTE SPORT 8HD) υποδέχεται πανίσχυρη Γιαστρέμπσκι στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την πρώτη «μάχη» της φάσης των «8» του CEV Champions League.

Ο Ολυμπιακός στο μεγάλα ραντεβού, θα παραταχθεί και σε αυτήν την αναμέτρηση χωρίς τον κεντρικό Δημήτρη Τζούριτς ενώ ποντάρει στη βοήθεια του κόσμου του προκειμένου να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.

Ο προπονητής Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε: «Το ματς θα είναι μεγάλο και σίγουρα, καθόλου εύκολο. Παίζουμε με μία από τις πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης, φτιαγμένη για να κερδίσει το CEV Champions League. Ελπίζω, όλη η Ελλάδα να απολαύσει αυτό το ματς και φυσικά, ο κόσμος μας. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου μας. Το αυριανό ματς είναι σημαντικό και για το ελληνικό βόλεϊ».

Ο κεντρικός Αλεν Παγένκ είπε: «Είναι ο πρώτος προημιτελικός με τη Γιαστρέμπσκι, μια πολύ ισχυρή ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς, γιατί δεν κάνουν πολλά λάθη και παίζουν πολύ έξυπνα, οπότε θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να περιμένουμε τις ευκαιρίες μας. Να προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πριν πάμε στην Πολωνία. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Τα λέμε στο Ρέντη».