Α1 ΑΝΔΡΩΝ

“Κομμένα” τα “μαγικά χαρτάκια” σε φιλοξενούμενους

“Κομμένα” τα “μαγικά χαρτάκια” σε φιλοξενούμενους

Στα… κυανόλευκα  θα είναι φέτος όλο το γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, καθώς η διοίκηση του τοπικού Εθνικού αποφάσισε να μην διαθέσει κανένα εισιτήριο σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα, αρχής γενομένης από τον Άρη που ζήτησε 60 ειιστήρια για το αυριανό ματς της Volleyleague.

Θυμάστε αυτές τις όμορφες εικόνες που απολαύσαμε πέρυσι με τους οπαδούς της ΑΕΚ να τραγουδάνε και να πανηγυρίζουν δίπλα δίπλα στους οπαδούς του Εθνικού στις κερκίδες του “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”; Εγια φέτος… ξεχάστε τες, αφού ο πρόεδρος του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξ/πολης Γιάννης Τζίμας σε δηλώσεις του στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό “Maximum FM 93,6” ξεκαθάρισε πως στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης θα μπαίνουν μόνο οι συμπολίτες του.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού στα ερτζιανά με πρόσφατη απόφαση της διοίκησης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τη φετινή σεζόν “Επί του παρόντος, είναι απόφαση της διοίκησης δεν θα δοθεί κανέναν εισιτήριο σε καμία φιλοξενούμενη ομάδα.  Θέλουμε  να εξασφαλίσουμε όσο περισσότερες θέσεις και να ικανοποιήσουμε σον δικό μας κόσμο, που θέλει να συμπαρασταθεί στην ομάδα και μάλιστα αυτό, εκτός της διοίκησης είναι επιθυμία προπονητών και αθλητών του Εθνικού. Γιατί όταν μπαίνουν στην πλευρά της κερκίδας των φιλοξενούμενων 100 οπαδοί των άλλων ομάδων, θα πρέπει να μπουνε και αλλοι τόσοι αστυνομικοί και το μισό γήπεδο από  χωρητικότητας μένει άδειο. Και αυτό σημαίνει και οικονομική ζημιά για το σύλλογο”.

Επίσης ο ισχυρός ανδρας του Εθνικού αναφερόμενος στην πρόσφατη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, απόντος του Άρη, τόνισε πως  “ο  Άρης έστειλε γραπτό αίτημα κατόπιν συσκέψεως, ότι θέλει 50-60 εισιτήρια, φυσικά υπάρχει η νομοθεσία περί απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών και η απάντηση ήταν αρνητική, όχι μονο για τον Αρη , αλλά και για όλες τις αλλες ομάδες’.