Πρώτο «ματς μπολ» τίτλου στου Ρέντη
26/04/2025 22:12
Το πρώτο «ματς μπολ» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Volley League Γυναικών έχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Κυριακή (27/4, 19.00) τον ΠΑΟΚ F&U στο κλειστό του Ρέντη, έχοντας ήδη το προβάδισμα με 2-0 νίκες στη σειρά των τελικών.
Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν με 3-0 σετ τόσο στου Ρέντη όσο και στη Θεσσαλονίκη και χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, κατακτώντας τον 9ο τίτλο της ιστορίας τους και τον πρώτο μετά το 2020.
Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΟΚ καλείται να εξαντλήσει τις πιθανότητές του, παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για να μειώσει σε 2-1 και να επιστρέψει τη σειρά στο PAOK Sports Arena. Οι «ασπρόμαυρες» αναζητούν τη δεύτερη φετινή τους νίκη στο «Μελίνα Μερκούρη», μετά την επιτυχία τους στον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου.
Η λίμπερο του Ολυμπιακού, Μαριαλένα Αρτακιανού, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο καταφέραμε να επιβάλουμε τη δική μας τακτική. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Πρέπει από την αρχή να δείξουμε αποφασιστικότητα και να μην αφήσουμε περιθώρια στον ΠΑΟΚ. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, θέλουμε να πανηγυρίσουμε τη νίκη και το τρεμπλ.»
Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, η ακραία Έλενα Μπάκα δήλωσε: «Κάθε τελικός είναι μοναδικός και απαιτητικός. Στόχος μας είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επιστρέψουμε την Τετάρτη στο Παλατάκι με τον κόσμο μας.»
Το σερβίς της αναμέτρησης θα αποτελέσει κομβικό σημείο, με τον Ολυμπιακό να στοχεύει στην άμεση ολοκλήρωση της σειράς και τον ΠΑΟΚ να παλεύει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του.