ΔΙΕΘΝΗ

Δύο νίκες σε ένα 24ωρο για την Στουτγκάρδη

Δύο νίκες σε ένα 24ωρο για την Στουτγκάρδη

Στην 3η θέση της Bundesliga συγκατοικεί με την Μίνστερ έπειτα από 7 αγωνιστικές στη Γερμανία η Στουτγκάρδη του Γιάννη Αθανασόπουλου (φωτό), συνεργάτη του Ισπανού τεχνικού, Ερνάντεζ , που πέτυχε δύο έκτος έδρας νίκες σε δυο μέρες.

Η Κυπελλούχος Γερμανίας, μπορεί να μετράει δύο ήττες σε ισάριθμα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, στην παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση, στις εγχώριες όμως υποχρεώσεις της βαδίζει από νίκη σε νίκη.

Ωστόσο, δεν λείπουν και οι άτυχες στιγμές, αφού φαίνεται πως κάποιοι έχουν “ματιάσει” την ομάδα του Γιάννη Αθανασόπουλου. Εκτός μάχης έχουν τεθεί η Ουγγαρέζα διεθνής, Ρενάτα Σαντόρ, που τραυματίστηκε (χιαστούς) στο ματς με τη Ντιναμο Καζάν και η Ταμαρι Μιγιασίρο, που θα υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς χτύπησε σε αγώνα με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των ΗΠΑ.

Παρά τις απώλειες όμως έπειτα από το προχθεσινό εύκολο 3-0 (25-14, 25-16, 25-16) στο Βερολίνο με την τοπική Μπερλίν, χθες με 14 πόντους της Γιάρμοτς η Allianz MTV πέρασε νικηφόρα με 2-3 (25-12, 21-25, 25-16, 17-25, 9-15) και από το Πότσνταμ, φτάνοντας έτσι τους 14 βαθμούς, έναν βαθμό περισσότερο από την πρωταθλήτρια Δρέσδη, που αν και έχει έναν αγώνα λιγότερο, χθες έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης.

Η πανίσχυρη ομάδα του Βάιμπλ, “πλήρωσε”την κόπωση των παιχνιδιών του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς στην προσπάθεια του προπονητή της να δώσει ανάσες  στις Ντικέμα, Μιχαιλένκο, Μπαρτς και Σόοτ, γνώρισε βαριά ήττα μέσα στην έδρα της με 3-0 (25-16, 25-22, 25-17) από τη Βισμπάντεν.

Στην κορυφή της κατάταξης με 17 βαθμούς φιγουράρει η Σβέρινερ, ενώ στην 2η θέση με 15 βαθμούς είναι οι “Κυρίες με τα μαύρα” του Άαχεν.

Φωτό: dreesmann-foto.de