Α1 ΑΝΔΡΩΝ

«Καίγονται» για βαθμούς στη Μίκρα

«Καίγονται» για βαθμούς στη Μίκρα
Ο Άρης αναμετράται με την Ορεστιάδα (29/11, 19.00) με τις δυο ομάδες να θέλουν το λιγότερο βαθμό προκειμένου να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους -αυτό της παραμονής- στην Α1.

Ο Άρης προέρχεται από δύο ήττες με Κηφισιά και Φοίνικα και καίγεται για τους βαθμούς ενώ από την άλλη, η Ορεστιάδα έκανε restart μετά τη νίκη της επί του Παναθηναϊκού και με ανεβασμένη ψυχολογία θέλει το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα και μάλιστα εκτός έδρας προκειμένου να αρχίσει να… ανασάνει βαθμολογικά!
«Μετά τις δύο ήττες τα περιθώρια έχουν στενέψει. Δυστυχώς η εβδομάδα δεν πηγε καλά καθώς είχαμε κουραστικό ταξίδι στη Σύρο και χάσαμε χρόνο για την προετοιμασία. Η Ορεστιάδα έρχεται ανεβασμένη και για όλους αυτούς τους λόγους πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο Γιάννης Μέλκας.
Ο ακραίος της Ορεστιάδας Δημήτρης Ριζόπουλος είπε: «Δουλέψαμε σκληρά με το νέο προπονητή και προσπαθούμε να μπούμε στην φιλοσοφία του. Ο Άρης έχει έμπειρους παίκτες που αντέχουν στην πίεση και γι αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να επιμείνουμε στην τακτική μας. Είμαι αισιόδοξος πως θα πάρουμε τη νίκη».