Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φιλίποφ: «Φανταστικός κόσμος»

Φιλίποφ: «Φανταστικός κόσμος»

Ο αρχηγός των “ερυθρολεύκων”, Ντίμα Φιλίποφ αποθέωσε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που είχαν δυναμική παρουσία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενώ ο Χέρμανς Έγκλεσκαλς παραδέχτηκε ότι όλη τη βδομάδα πέραν του αγωνιστικού οι παίκτες προετοιμάζονταν για την ξεχωριστή αυτή αναμέτρηση.

Ο Φιλίποφ μιλώντας  στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού είπε: «Το θέλαμε πολύ το σημερινό παιχνίδι. Ήταν ένα ντέρμπι και αυτά τα παιχνίδια είναι ιδιαίτερα. Μαζί με τον Μένιο (σ.σ. Κοκκινάκη) και τον Δημήτρη (σ.σ. Σουλτανόπουλο), προσπαθούσαμε να εξηγήσουμε και στους ξένους παίκτες την ιδιομορφία της αναμέτρησης και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό βόλει αλλά έχουμε πολλά να βελτιώσουμε ακόμα. Παιχνίδι με παιχνίδι στη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί θα παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτή κ. Γιώργο Παπαγεωργίου γιατί στάθηκε δίπλα μου τον δύσκολο μήνα που ήμουν τραυματίας. Και φυσικά τον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού. Είχα να ζήσω δυο χρόνια αυτή την ατμόσφαιρα. Δεν έχω λόγια για τον κόσμο. Το έχω ξαναπεί ότι είναι φανταστικός. Εξαιρετική η Θύρα 7 και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού γιατί είναι κοντά στον Ερασιτέχνη σε όλα τα αθλήματα. Μας δίνει τεράστια ενέργεια και δύναμη. Το γεμάτο Ρέντη δεν συγκρίνεται με τίποτα».

Έγκλεσκαλνς: «Όλα ήταν τέλεια»

Από την μεριά του ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς τόνισε:  «Όλα ήταν τέλεια. Ήταν μεγάλο ματς, όλοι μας το έλεγαν και προετοιμαζόμασταν για αυτό. Παίξαμε αρκετά καλά όχι όμως στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούμε να αγωνιστούμε. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι και μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα όπως είπε και ο κόουτς. Στο σερβίς ήμασταν πολύ καλοί και αυτό μας έδωσε μεγάλο πλεονέκτημα».