Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Βούκοβιτς: «Κλειδί το ματς με Ρέθυμνο»

Βούκοβιτς: «Κλειδί το ματς με Ρέθυμνο»

Koμβικό χαρακτήρισε η Αλεξάντρα Βούκοβιτς, το Κυριακάτικο εντός έδρας ματς της Ηλιούπολης με τον ΟΠΕΡ (16.00) και σε δηλώσεις της στο επίσημο σαϊτ του συλλόγου τόνισε:

«Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και αυτό έχει βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογία της ομάδας. Έχουμε δείξει καλά στοιχεία και ελπίζω να φανεί για ακόμα ένα ματς. Θεωρώ ότι είναι «κλειδί» το ματς με το Ρέθυμνο γιατί κλείνει ένας βατός κύκλος αγώνων και ακολουθεί ένα πιο δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, εμείς θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με το Ρέθυμνο διότι είναι μια καλή ομάδα και θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Περιμένουμε να έρθει στο γήπεδο ο κόσμος για ακόμα ένα ματς και να μας βοηθήσει, όπως στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια» δήλωσε η ακραία αθλήτρια του συλλόγου.

• Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση ενόψει του αγώνα με το Ρέθυμνο όπου με εξαίρεση τη Βούκοβιτς η οποία αντιμετωπίζει ένα μυικό πρόβλημα στον ώμο και θα ακολουθήσει πιο χαλαρό πρόγραμμα εκγύμνασης, οι υπόλοιπες αθλήτριες είναι στη διάθεση της κ. Λυκογιάννη.

• Όσοι θέλουν να προμηθευτούν προσκλήσεις για το πάρτι του Σαββάτου (19/12) που διοργανώνει η Ηλιούπολη στο «Miranda», μπορούν να τις αγοράσουν πριν ή μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο.