Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Προπονήθηκε και υπογράφει ο Τόρρες

Προπονήθηκε και υπογράφει ο Τόρρες

Ένας φίλος από τα παλιά, ο Ισπανός πρώην άσος της ΑΕΚ, Χουλιάν Γκαρθία Τόρρες (2.04μ) είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει τον  πρώην κεντρικό της Παναχαϊκής και εδώ και λίγες ώρες “πύργο” του ΠΑΟΚ, Γιάννη Τακουρίδη.

Η “κολοσσιαία” μίνι σύσκεψη που έλεγε αστειευόμενος σε όποιον τον ρώταγε μετά τη νίκη επί του Άρη, πως θα καλυφθεί το κενό του Τακουρίδη, απέδωσε πέρα από κάθε προσδοκία, καθώς η πατρινή ομάδα απέκτησε έναν πραγματικό “ταύρο”.

Ο 35χρονος Ίβηρας,  σήμερα προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους “ροσονέρι” της Πάτρας και αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Τόρες μέχρι το περασμένο Σάββατο αγωνίζονταν στην ισπανική Σουπερλίγκα με τα χρώματα της Cajasol Juvasa, έχοντας  συμπαίκτη τον Κολομβιανό πρώην άσο του Φοίνικα Σύρου, Ματσακόν, ήταν – βάσει και των δεδομένων του ελληνικού βόλεϊ-  μια εξαιρετική λύση για την ομάδα του Γιώργου Λυκούδη, που έχει στη διάθεση του έναν πανέτοιμο και έμπειρο παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί το προσεχές Σάββατο στο “Χαλκιοπούλειο” με τη Λαμία.

Πέρα από τη δόξα και τους τίτλους με την Ισπανία- μεταξύ των οποίων εκείνοι του 2007 , του πρωταθλήματος Ευρώπης και Εuropean League που υπάρχουν στο παλμαρέ του, αλλά και το τρόπαιο τoυ League Cup που κατέκτησε προ δύο ετών με την ΑΕΚ στην Αλεξανδρούπολη,  ο πρώην άσος των Τερουέλ και Αλμερία από το μεσημέρι  που “πάτησε” στην Πάτρα έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την ενέργειά του και την επιθυμία να προσφέρει στη νέα του ομάδα τον καλύτερό του εαυτό.