Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Σκληρή κόντρα στη Μίκρα

Σκληρή κόντρα στη Μίκρα

Μεγάλη μονομαχία αναμένεται να γίνει στη Μίκρα όπου ο Άρης θα υποδεχτεί τον Παμβοχαϊκό το Σάββατο 19/12 για την 10η αγωνιστική της Volleyleague (19.00).

Οι «κίτρινοι» ψάχνoυν το τρίποντο που θα τον εδραιώσει στην 8αδα και θα τους δώσει ψυχολογία και αισιοδοξία για παραμονή στην κατηγορία που είναι ο μεγάλος και αρχικός τους στόχος.

Από την άλλη ο Παμβοχαϊκός θέλει να επαναλάβει το έκτος έδρας «κόλπο» που έκανε στην Αλεξανδρούπολη και να φύγει με τους βαθμούς της νίκης που θα τον διατηρήσουν σε απόσταση βολής από την πρώτη 4αδα.

Ο Άρης των… θρίλερ

Ο Άρης που προέρχεται από δύο χαμένα τάι μπρέικ με τον Ολυμπιακό στη Μίκρα και την Παναχαϊκή στην Πάτρα,δείχνει ότι είναι η ομάδα που «λατρεύει» τα 3-2 καθώς από τους 9 αγώνες οι 5 έχουν κριθεί στο 5ο σετ. Τελευταία νίκη του στις 31 Οκτωβρίου με τη Λαμία 3-0.

Ο Γιάννης Μέλκας αντιμετωπίζει προβλήματα με τους τραυματισμούς των Μπαμπαλιούτα, Γκιρτζίκη, Σωτηρίου που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ώστε να μπορέσουν να αγωνιστούν. Ο τεχνικός του Άρη σε δηλώσεις του, υποστήριξε: «Μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο ματς με μία ομάδα που έχει στραμένο το βλέμμα της στην πρώτη 4αδα.

Ο Παμβοχαϊκός έχει μεγάλη ισχύ στην επίθεση και για να τον περιορίσουμε πρέπει να έχουμε καλό σερβίς και καλή τακτική σε μπλοκ – άμυνα. Θέλουμε θετικό αποτέλεσμα από αυτόν τον αγώνα γιατί όλα είναι ρευστά και έρχεται δύσκολη δοκιμασία και με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα».

Ο Παμβοχαϊκός των…«διπλών»

Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από την ήττα με 3-2 στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αλλά αυτό που προβληματίζει περισσότερο τον Γιώργο Χριστόπουλο είναι η κατάσταση της υγείας του πασαδόρου του Μανώλη Δημητριάδη και του βραζιλιάνου ακραίου Ροντρίγκο.

Η ομάδα του Βραχατίου είναι στην 5η θέση και αποτελεί ομάδα των «διπλών» αφου στα τελευταία τρία εκτός έδρας ματς έχει ισάριθμες νίκες με τον διαγώνιο Βραζιλιάνο διαγώνιο Κάιο να κάνει πράματα και θάματα.

Ο τεχνικός της ομάδας του Βραχατίου Γιώργος Χριστόπουλος είπε: «Ανεβαίνουμε για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στον Α΄γύρου και κλείνουμε τον κύκλο μας με έξι εκτός έδρας αγώνες. Δεν κρύβουμε πως είναι αγώνας κλειδί για να μείνουμε κοντά στους πρωτοπόρους. Το βαρύ πρόγραμμα που είχαμε είχε επιπτώσεις στην ομάδα με τους τραυματισμούς αρκετών παικτών.

Όλα τα παιδιά κάνουν ηρωικές προσπάθειες για να κρατήσουν ψηλά την ομάδα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Άρης είναι ομάδα έμπειρη που αν την αφήσεις θα σου κάνει τη ζημιά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ελπίζω οι Δημητριάδης, Ροντρίγκο να είναι σε θεση να αγωνιστούν».