A2

Μπλάμη: «Ήταν νίκη επιβίωσης για τον ΖΑΟΝ»

Μπλάμη: «Ήταν νίκη επιβίωσης για τον ΖΑΟΝ»

 Νίκη «επιβίωσης»χαρακτήρισε το «διπλό» που πήρε ο ΖΑΟΝ κόντρα στην Αγ.Παρασκευή με 3-1, η Πηνελόπη Μπλάμη. Η εμβληματική παίκτρια του γυναικείου βόλεϊ και προπονήτρια πλέον του συλλόγου της Κηφισιάς, σχολίασε στον Volleyplanet: «Hταν  ένα τρίποντο που μα έδωσε ψυχολογία και ηρεμία, το αποτέλεσμα που φέραμε στην Αγ. Παρασκευή. Μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαμε ( Κορναράκη-Γάτου), είχε φορτιστεί πολύ το κλίμα στην ομάδα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου που έδειξαν ότι διαθέτουν μεγάλες ψυχικές αντοχές και πάθος, στοιχεία τα οποία ξεδίπλωσαν στο γήπεδο και κατόρθωσαν να πάρουν αυτή τη νίκη «επιβίωσης»θα έλεγα  που μας διατηρεί μέσα στους στόχους μας.»

Νοκ άουτ Κορναράκη-Γάτου

Χωρίς τις Κορναράκη και Γάτου είναι υποχρεωμένος να πορευτεί ο ΖΑΟΝ την υπόλοιπη σεζόν αφού και δύο αθλήτριες υπέστησαν ρήξη χιαστών και πλέον είναι θέμα χρόνου να χειρουργηθούν. Η απώλεια-σοκ των δύο παικτριών που ήταν μεταγραφές του καλοκαιριού, έκαναν την τεχνικό του συλλόγου των βορείων προαστίων να αλλάξει τα αρχικά της πλάνα και να πάει πλέον σε  λύσεις ανάγκης.

A2
03/07/2024

«Μαρουλάο» season 3 στο Ρέθυμνο

Στην ανδρική ομάδα του Ν. ΟΠΕΡ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος πασαδόρος Θάνος Μαρούλης, συνεχίζοντας παράλληλα και το έργο του ως προπονητής...