Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έπιασε «λιμάνι» η Wilma Salas

Έπιασε «λιμάνι» η Wilma Salas

Την απόκτηση της 30χρονης διεθνής Κουβανής ακραίας Βίλμα Σάλας ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός ο οποίος πραγματοποιόντας μια ακόμη μεταγραφική βόμβα ισχυροποιείται στο απόλυτο εν όψει της συμμετοχής του τόσο στη Volleyleague της νέας χρονιάς, όσο και στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Το μεταγραφικό ντεμαράζ από τον Ολυμπιακό συνεχίζεται καθώς λίγες ώρες μετά την απόκτηση της Βραζιλιάνας, Mari Paraiba, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν και την έναρξη της συνεργασίας τους με την Κουβανή Wilma Salas.

Η λάτιν παροικία του Πειραιά μεγαλώνει και μαζί “ψηλώνει” και ο Ολυμπιακός ως ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη δείχνοντας έτσι και τις προθέσεις της διοίκησης που έκαναν την υπέρβαση στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Η Σάλας που αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας της Κούβας, την τελευταία αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Πολωνία με την φανέλα της Chemik Police έχοντας συμπαίκτηρια την Όλγα Στράντζαλη, ενώ κατα το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ιταλία με την Κούνεο, την Τουρκία με τις Χακμπανκ και Τσανάκαλε και στο Αζερμπαϊτζαν με την Ραμπίτα Μπακού.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Βίλμα Σάλας ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα του Ολυμπιακού. Είμαι σίγουρη ότι θα έχουμε μια καλή σεζόν και θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχω τους υψηλότερους στόχους που θα θέσουμε στην ομάδα. Η Αθήνα είναι μια πολύ όμορφη πόλη, με σπουδαία ιστορία και κύριο χαρακτηριστικό που μοιάζει με την χώρα μου, τον ήλιο! Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή μου εδώ και φυσικά στον Ολυμπιακό και τους ανθρώπους του. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο. Μια αγκαλιά για όλους!».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Βίλμα Σάλας. Η διεθνής Κουβανή ακραία, (ημ. γέννησης, 9/3/1991) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας.

Προηγούμενες ομάδες

2007-2012: Santiago de Cuba (Κούβα)
2014-2015: Rabita Bakou (Αζερμπαϊτζάν)
2015-2016: Çanakkale Belediyespor (Τουρκία)
2016-2018: Halkbank Ankara (Τουρκία)
2018-2019: Cuneo Volley (Iταλία)
2019: Petro Gazz Angels (Φιλιππίνες)
2019-2021: KPS Chemik Police (Πολωνία)

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ SALAS