ΔΙΕΘΝΗ

2ο σερί Super Cup για τη Λέφσκι Σόφιας του Ζελιάσκοφ

2ο σερί Super Cup για τη Λέφσκι Σόφιας του Ζελιάσκοφ

Με τον καλύτερο τρόπο άνοιξε την αυλαία της νέας σεζόν στη Βουλγαρία η Λέφσκι Σόφιας, καθώς η πρωταθλήτρια ομάδα του Νίκι Ζελιάσκοφ κατέκτησε για 2η συνεχόμενη φορά το τρόπαιο του εγχώριου Super Cup.

Στο φάιναλ φορ που διεξήχθη στη Σόφια και συμμετείχαν επίσης η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, η Νεφτοχίμικ Μπουργκάς και η Ντέγια Σπορ Μπουργκάς οι γηπεδούχοι της Λέφκσι επιβλήθηκαν στον δραματικό τελικό με 3-2 (25-21, 25-16, 23-25, 31-33, 16-14) της Ντέγια Σπορ και πανηγύρισαν τον πρώτο τους φετινό τίτλο και 2ο στην ιστορία του συλλόγου.

“Παίξαμε υπέροχο βόλεϊ σετ δύο πρώτα σετ! Μετά χάλασε ο ρυθμός μας, ο αντιπαλός μας κατάφερε να μας δυσκολέψει και κάναμε εύκολα λάθη. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα καταφέραμε και δεν επιτρέψαμε την ανατροπή.  Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της Λέφσκι και γράφουμε μαζί τη νέα σελίδα στην ιστορία του συλλόγου», δήλωσε ο Νικολάι Ζελιάσκοφ, προπονητής της Λέφσκι, που στον ά ημιτελικό κέρδισε 3-0 σετ την συμπολίτισσά της ΤΣΣΚΑ, σκορ με το οποίο επικράτησε στον β’ “εμφύλιο” ημιτελικό του Μπουργκάς, η Ντέγια Σπορ  της Νεφτοχίμικ, προσεχούς αντιπάλου του Α.Ο.Π. Κηφισιάς στο Challenge Cup.