Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Επένδυση στον 19χρονο κεντρικό Τόμισλαβ Ρούσεφ

Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων: Επένδυση στον 19χρονο κεντρικό Τόμισλαβ Ρούσεφ

Ο Μίλωνας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την προσέγγισή του όσον αφορά το ρόστερ που χτίζει ενόψει της επόμενης -και όχι μόνο- σεζόν. Η απόκτηση του 19χρονου πολλά υποσχόμενου Τόμισλαβ Ρούσεφ αποτελεί μια τέτοια απόδειξη.

Ο ύψους 2.09 19χρονος αθλητής που μάλιστα αυτές τις ημέρες αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στην Άρτα, βγαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα εκτός της πατρίδας του με τον Μίλωνα να κάνει μια καλή προσθήκη που μπορεί να έχει μεγάλη εξέλιξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει την απόκτηση του Τόμισλαβ Ρούσεφ

Ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου Βούλγαρου κεντρικού Τόμισλαβ Ρούσεφ. Πρόκειται για 19χρονο αθλητή με ύψος 2.09 που μάλιστα αυτές τις ημέρες αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Άρτα. Ο Ρούσεφ είναι βασικό στέλεχος της Βουλγαρίας που παλεύει για πρόκριση στα ημιτελικά. Στο μοναδικό αγώνα που δεν αγωνίστηκε ήταν ενάντια στην Εθνική Ελλάδας.

Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων και το τεχνικό επιτελείο τον καλωσορίζουν στην ομάδα και τον περιμένουν να αρχίσει προετοιμασία μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Tόμισλαβ Ρούσεφ (Βουλγαρία) (Tomislav Rusev)

Γέννηση: 11-08-2005. Ύψος: 2.09. Θέση: Κεντρικός.

2024-25: Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

2023-24: VC Pirin Razlog (Βουλγαρία)

2022-23: Levski Sofia (Bουλγαρία)»