PRE LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

«Αιδώς Αργείοι»… Καταδικάζουν τον Εθνικό Αλεξ/πολης σε διάλυση!

«Αιδώς Αργείοι»… Καταδικάζουν τον Εθνικό Αλεξ/πολης σε διάλυση!

«… Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!». Μετά την  περσινή, με το ζόρι συμμέτοχή του στην  Preleague, οι «Κασσάνδρες», που ήθελαν τον ιστορικό Εθνικό Αλεξανδρούπολης να οδεύει προς τη διάλυση, φαίνεται δυστυχώς να επιβεβαιώνονται πανηγυρικά.

Οι «κυανόλευκοι» που στο παρελθόν πρόσφεραν στο βόλεϊ του Έβρου σημαντικές διακρίσεις και μεγάλες συγκινήσεις και πέρυσι πάλεψαν με «νύχια και δόντια» για τη σωτηρία,  από τη νέα σεζόν, θα αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ και όχι στην Α2 Ανδρών, όπου υποβιβάστηκαν.

Αυτό, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΟΠΕ, σημαίνει ότι ουδείς από τη διοίκηση μερίμνησε να δηλώσει την ομάδα στην Α2 Κατηγορία, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν 24 ομάδες.

Σε αυτές δεν περιλαμβάνονται ο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ και ο ΟΠΑΘ ΠΕΡΣΕΑΣ οι οποίοι όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο της Ομοσπονδίας» επέλεξαν, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων να αγωνιστούν σε χαμηλότερη κατηγορία. Τα σωματεία παραπέμπονται στο ΜΔΟ/ΕΟΠΕ για την επιβολή των προβλεπόμενων στον Γενικό Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων, ποινών. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ θα αποφασίσει εάν θα συμπληρώσει την κατηγορία ή όχι».