PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ακραία ενίσχυση για Αμαζόνες με Ρέγκλα Μαρτίνεθ από Κούβα

Ακραία ενίσχυση για Αμαζόνες με Ρέγκλα Μαρτίνεθ από Κούβα

Με την Κουβανή ακραία Ρέγκλα Μαρτίνεθ ενισχύεται ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν της Pre League ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες. Μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα τους υψηλούς στόχους και την προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας της Ν. Ερυθραίας για επιστροφή στα “σαλόνια” του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Η 24χρονη (1.8μ), πρώην άσος της  Αλμάτι του Καζακστάν, πέρα από το… latin ταμπεραμέντο στην ομάδα, φέρνει μαζί της εκτός από τις πολύτιμες εμπειρίες από την παλιότερη θητεία της στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας και τις πρόσφατες διακρίσεις από το Καζακστάν  (1η θέση Σούπερ Καπ, 2η θέση Κύπελλο Καζακστάν)  και την Αλβανία με τ6ην Παρτιζάνι (1η θέση Πρωτάθλημα, 2η θέση Κυπέλλου Αλβανίας).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κουβανή επιθετικό Regla Martinez.
Η 24χρονη αθλήτρια, ύψους 1.83, θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, προκειμένου να την ενισχύσει από τα άκρα, με στόχο τη διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα της PreLeague.
Τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε στην καζάχικη Αλμάτι, με την οποία κέρδισε τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας στον τελικό του Super Cup.
Προηγήθηκαν η Παρτιζάνι στην Αλβανία την περίοδο 2022-23 και οι ιαπωνικές Red Rockets 2018-2022 και Furukawa 2015-2018.
Το Δ.Σ. των Αμαζόνων εύχεται στη Regla Martinez υγεία και καλή επιτυχία.