ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημήτρης Μούχλιας: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη η πρόκριση»

Δημήτρης Μούχλιας: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη η πρόκριση»

Συγκρατημένα αισιόδοξος ένεκα της δεύτερης φάσης των προκριματικών που θα πρέπει να δώσει η Εθνική ανδρών το προσεχές καλοκαίρι, ο διεθνής διαγώνιος Δημήτρης Μούχλιας αναφέρθηκε στο εξαιρετικό κλίμα της γαλανόλευκης ενώ σημείωσε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει για την πρόκρισης στα τελικά του Eurovolley 2026.

«Δεν έχει τελειώσει ακόμη η πρόκριση, καθώς έχουμε άλλα δύο ματς το επόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά τον αγώνα ξέραμε ότι η Γεωργία είναι πιο αδύναμη ομάδα, αλλά δεν την υποτιμήσαμε, σταθήκαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά σίγουρα έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Κυρίως ψυχολογικά και στο κομμάτι της διαχείρισης. Ελπίζω να έχουμε όλη μια καλή χρονιά με τις ομάδες μας και θα τα πούμε ξανά του χρόνου», είπε αρχικά ο Εβρίτης διαγώνιος κι αναφερόμενος στην επόμενη χρονιά τόνισε:

«Οι συνθήκες φέτος ήταν λίγο ιδιαίτερες καθώς είχαμε μια μεγάλη παύση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά δουλέψαμε όλοι μαζί, σαν πραγματική ομάδα με εξαιρετικό κλίμα. Ξέραμε ότι δεν είναι εύκολο να βρούμε ρυθμό, αλλά τα καταφέραμε και ελπίζω το επόμενο καλοκαίρι να έχουμε πιο πολλά παιχνίδια».