Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Με Ελπίδα στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Με Ελπίδα στην καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού

Πρεσβευτής κατά του καρκίνου του μαστού θα είναι τη φετινή χρονιά στην Α1 η Ελπίδα Αμπελοκήπων καθώς οι νεοφώτιστες της Θεσσαλονίκης ξεκίνησαν την συνεργασία τους με την ΑΕΛΙΑ όπου το logo της θα είναι τυπωμένο στην φανέλα των “πράσινων”.

Η παρουσία της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην μεγάλη κατηγορία θα συνδυαστεί μια εξαιρετική προσπάθεια που κάνουν οι “πράσινες” για να ευαισθητοποιήσουν και να ενημερώσουν τον κόσμο για τον καρκίνο του μαστού.

Οι νεοφώτιστες της Θεσσαλονίκης δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο συμφώνησαν και συμπορεύονται πλέον στο πλευρό της εθελοντική Οργάνωση ΑΕΛΙΑ για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστου.

Μια συνεργασία που ξεκινά με την εμφάνιση του λογότυπου της ΑΕΛΙΑ στην φανέλα της Ελπίδας Αμπελοκήπων αλλά και που θα συνεχιστεί με την συμμετοχή των αθλητριών της ομάδας σε διάφορες δράσεις του συλλόγου.

Η ανακοίνωση της Ελπίδας Αμπελοκήπων

“Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, που από φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 Γυναικών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με την ΑΕΛΙΑ, στον αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής η Ελπίδα θα φορά το logo της ΑΕΛΙΑ στην επίσημη εμφάνισή της, ενώ οι αθλήτριές της θα συμμετάσχουν σε δράσεις του συλλόγου.

Η ΑΕΛΙΑ (Αγάπη, Ελπίδα, Λύσεις για Ίαση και Αποκατάσταση) αποτελείται από εθελοντές που είτε έχουν νοσήσει από καρκίνο του μαστού, είτε όχι, αντιλαμβάνονται όμως την ανάγκη στήριξης αυτού του αγώνα, και με ότι μέσα διαθέτουν, συμβάλλουν στην πραγμάτωση των στόχων του συλλόγου. Η ΑΕΛΙΑ δίνει το παρόν σε εκδηλώσεις για την ενημέρωση του κοινού και την προαγωγή του αγώνα κατά του καρκίνου του μαστού και η Ελπίδα, ανταποκρινόμενη στον κοινωνικό ρόλο του αθλητισμού, θα σταθεί στο πλευρό της.

Λεπτομέρειες της συνεργασίας θα ανακοινωθούν σύντομα σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος, εν όψει της συμμετοχής του στην Α1 Γυναικών”.