ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Bόμβα» Νίκης με την Καρνίτσκαγια στην Αλεξανδρούπολη

«Bόμβα» Νίκης με την Καρνίτσκαγια στην Αλεξανδρούπολη

Έπειτα από 25 χρόνια τα γυναικεία αποδυτήρια της Νίκης Αλεξανδρούπολης θα έχουν ξανά… διεθνή χαρακτήρα!

Η διοίκηση της ομάδας του Έβρου, που όπως όλα δείχνουν βάζει από νωρίς “ψηλά τον πήχη” κυνηγώντας τη διάκριση στις Εθνικές κατηγορίες του βόλεϊ, απέκτησε και επίσημα την Λευκορωσίδα Ακραία Dziyana Karnitskaya.

H 23χρονη ακραία, ύψους 1.78μ που από το 2021-2023 αγωνίστηκε στην ουγγρική Extraliga με τα χρώματα της MÁV Előre SC. αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία της από τα πρωταθλήματα Λευκορωσίας (Minchanka-2 2017-2021) και Ισραήλ (Maccabi Mosinzon Hod-Hasharon 2020/21) την ομάδα του Ιπποκράτη Δήμητσα έχει ξεκινήσει από νωρίς και έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό της ομάδας, που πέρα από υψηλές βλέψεις φιλοδοξεί φέτος να χαρίσει και μεγάλες συγκινησίες στους φίλους της εβρίτικης ομάδας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως το νέο ξένο απόκτημα της Νίκης συνεχίζει μετά από πολλά χρόνια την παράδοση των ξένων αθλητριών του συλλόγου, που τη σεζόν 1998-1999, στην τελευταία της παρουσία στα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ, με δύο Λετονές παίκτριες στη σύνθεσή της ήταν 3η στο Κύπελλο Ελλάδας και 8η στο Πρωτάθλημα.

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
04/09/2024

Με 40 εκπαιδευτικούς από όλη την Ημαθία ολοκληρώθηκαν σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαιδευτικών Φυσικής αγωγής  που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θανάση Στράντζαλη,...