Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Έτοιμη για νέες προκλήσεις η νταμπλούχος Εύα Χαντάβα

Έτοιμη για νέες προκλήσεις η νταμπλούχος Εύα Χαντάβα

Ήλθε, πήρε (νταμπλ) και…. αποχαιρετά! Ο λόγος για την αρχηγό του Παναθηναϊκού Εύα Χαντάβα η οποία δεν θα συνεχίσει με την «πράσινη» φανέλα αλλά ούτε και στη Volleyleague.

Δεν σταματά να κυνηγάει προκλήσεις, η Νταμπλούχος Εύα Χαντάβα και όσο στο… εσωτερικό στρέφονται στις ξένες επιλογές βασικών αθλητριών, τόσο η ίδια ως ξένη επιλέγει να αγωνιστεί κερδίζοντας τη θέση της στα δύσκολα!

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της παραμονής της Χαντάβα ή όχι στον ΠΑΟ, θα μπορούσε να είχε διευθετηθεί από τις πρώτες μέρες του μεταγραφικού σχεδιασμού. Αφενός γιατί ήταν η αρχηγός της προσπάθειας επιστροφής των «πρασίνων» στις επιτυχίες, αφετέρου γιατί ο σχεδιασμός του Γκάιτς να προχωρήσει με δυο βασικές ξένες ακραίες θα αποτελούσε την απόλυτη αλήθεια. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη μέχρι σήμερα αλλά επικοινωνιακά φαντάζει μικροπρεπές.

Η MVP του 4ου τελικού πρωταθλήματος είχε τη δυνατότητα να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού δέχτηκε προτάσεις από άλλες ομάδες. Ωστόσο η ίδια επέλεξε να ετοιμάσει βαλίτσες. Αυτή τη στιγμή για να γεμίσει μπαταρίες από μια ιδιαίτερα επίπονη και αγχωτική χρονιά και σε λίγους μήνες για το επόμενο βήμα της στο εξωτερικό.