Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Φοίνικας Σύρου: Ο Τερζής αναλαμβάνει βοηθός προπονητή

Φοίνικας Σύρου: Ο Τερζής αναλαμβάνει βοηθός προπονητή

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θάνο Τερζή, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του Β’ προπονητή της ομάδας στο πλευρό του Νίκου Ζαλμά ανακοίνωσε ο Φοίνικας Σύρου.

Θυμίζουμε ότι για την τρέχουσα σεζόν ο Τερζής είχε ανακοινωθεί από τα Πεύκα ωστόσο η διάλυση της ομάδας τον… έστειλε στο “Πειρατικό”.

Η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον Θάνο Τερζή, που θα πλαισιώσει τον Νίκο Ζαλμά από τη θέση του Β’ προπονητή.

Ο Θάνος Τερζής είναι πρώην βολεϊμπολίστας, καθηγητής φυσικής αγωγής, προπονητής βόλεϊ και έχει εξειδίκευση στη διατροφή αθλητών.

Ως αθλητής έχει περάσει από πολλούς συλλόγους εντός και εκτός Ελλάδας και έχει στην καριέρα του 75 συμμετοχές με την Εθνική μας ομάδα. Την σεζόν 2013-2014 ήταν πασαδόρος στον ΑΟ Φοίνικα Σύρου.

Ως αθλητής στέφθηκε πολλές φορές πρωταθλητής και Κυπελλούχος με τις ομάδες που αγωνίστηκε με αποκορύφωμα το ασημένιο μετάλλιο το 2001 και το χρυσό μετάλλιο το 2004 στο CEV Cup με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Το 2021 ολοκλήρωσε την καριέρα του ως αθλητής και ξεκίνησε ως προπονητής στην ομάδα U20 του ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν στη γυναικεία ομάδα, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων».