DARK ROOM

«Γαλαζοαίματες» αταξίες στο φιλέ (fot-vid)

«Γαλαζοαίματες» αταξίες στο φιλέ (fot-vid)

Επίδειξη του ταλέντου του στο βόλεϊ έκανε την περασμένη Δευτέρα στο Νεπάλ ο λάτρης του αθλήματος Πρίγκιπας Χάρι, που στους Ολυμπαικούς Αγώνες του Λονδίνου δεν είχε χάσει κανένα από τα ματς που διεξάγονταν δίπλα στο Παλάτι.

Έχει κερδίσει με το… σπαθί του το τίτλο του “άτακτου πρίγκιπα” καθώς τα… καμώματά του πολύ συχνά ξεφεύγουν από το…πρωτόκολλο και προκαλούν “πονοκεφάλους” στο Μπάκινγχαμ. Όλοι όμως έχουν να λένε για την “χρυσή” καρδιά του γιου της αξέχαστης Νταιάνα και πέμπτου στη διαδοχή του βρετανικού βασιλικού θρόνου.

AES-HARRY-IN-LESOTHO-

Πέρα από τις συμμετοχές του σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις αλλά και την από κοινού ίδρυση με τον πρίγκιπα Σιέιζο του Λεζότο του ιδρύματος “Sentebale”, για τη στήριξη των παιδών της Αφρικής, ο πρίγκιπας Χάρι επισκέπτεται συχνά πυκνά χώρες της “Μαύρης Ηπείρου” όπου προσφέρει τη βοήθειά του, ηθική ή υλική σε συνανθρώπους μας που την έχουν ανάγκη.

harry_volleyball_1

Πριν λίγες μέρες, στην τελευταία του επίσκεψη στο Νεπάλ, με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της εν λόγω ασιατικής χώρας και της Μεγάλης Βρετανίας o 31χρονος πρίγκηπας Ερρίκος της Ουαλίας, βρέθηκε σε καταυλισμό σεισμοπαθών στο Λαμτζούνγκ, όπου συνομίλησε με τους πληγέντες  του περσινού καταστροφικού σεισμού στη χώρα, που προκάλεσε τον τραγικό θάνατο σε 9.000 ζωές.

Στη συνέχεια ο “γαλαζοαίματος” ξένος, υπό το χειροκρότημα και τις επευφημίες των ντόπιων, της προσωπικής του φρουρας, αλλά και των εκπροσώπων του Τύπου που τον συνόδευσαν στο ταξίδι, “ξεδίπλωσε” τα 189 εκατοστά του στο φιλέ, συμμετέχοντας σε έναν ξεχωριστό αγώνα βόλεϊ με παιδιά. Αντίπαλος της πριγκηπικής ομάδας, αυτή του πρώην αρχηγού των πολεμιστών Γκούρκας, της φημισμένης πολεμικής φυλής του Νεπάλ.

harry_prince _colors

Μάλιστα αφού διασκέδασε τον αγώνα του με τους “κοινούς θηνητούς” ο εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ  δεν δίστασε να… τσαλακώσει ακόμη περισσότερο την “εικόνα” του παίζοντας με τους ντόπιους… πόλεμο με χρώματα, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του ετήσιου φεστιβάλ Holi, στα βουνά Okhari.

Αυτή πάντως δεν ήτανη η πρώτη φορά που ο Πρίγκιπας Χάρι δείχνει την αγάπη που έχει για το άθλημα του βόλεϊ, καθώς παλιότερα στο περιθώριο παλιότερων ταξιδιών του στο εξωτερικό, στη Βραζιλία, φορώντας φανέλα της “σελεσάο” με όνομα “Harry” στην πλάτη έπαιξε μπιτς βόλεϊ στο Ρίο ντε Τζανέιρο με συμπαίκτρια την θρυλική Αντριάνα Μπεχάρ Σέλντα, ενώ στις ΗΠΑ συμμετείχε με ομάδα  Α.Μ.Ε.Α.σε αγώνα βόλεϊ καθιστών (sitting volleyball).

prince_harry_brazil prince_harry_sitting

Δείτε στο video από το Νεπάλ τον “άτακτο Πρίγκιπα” να ξεδιπλώνει το… ταλέντο του στο φιλέ!