ΔΙΕΘΝΗ

Για το πρότζεκτ ποιας ομάδας επιστρέφει στις ΗΠΑ η MVP Άτκισον;

Για το πρότζεκτ ποιας ομάδας επιστρέφει στις ΗΠΑ η MVP Άτκισον;

Επιστροφή στις Η.Π.Α για την MVP του περυσινού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για την Σέρινταν Άτκισον, η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην φιλόδοξη Grand Rapid Rise στη νεοσύστατη επαγγελματική Λίγκα ( Pro Volleyball Federation).

Η Άτκισον προς στιγμήν γνωρίζει ότι θα έχει συμπαίκτρια την ακραία Κάρλι Σνάιντερ (σ.σ  ανακοινώθηκε πρώτη), δείγμα των υψηλών στόχων της νέας της ομάδας, η οποία στην πρώτη σεζόν της Λίγκας έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά έχασε τον τίτλο από την Omaha Supernovas.

Η πρώην διαγώνια του Παναθηναϊκού θα αγωνίζεται μπροστά σε περισσότερους από 12.000 θεατές στα εντός έδρας ματς και στις πρώτες της δηλώσεις παρουσιάστηκε σίγουρη για τη δυνατότητά της να επηρεάσει και να βοηθήσει την Grand Rapid Rise στην κατάκτηση του στοχου, λέγοντας:

«Στο γήπεδο, φωνάζω και επικοινωνώ συνεχώς. Μου αρέσει να δίνω και να λαμβάνω σχόλια από τις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου. Έτσι, οι οπαδοί μας μπορούν να προετοιμαστούν ότι θα φωνάζω περισσότερο από αυτούς κατά 99,9% των περιπτώσεων. Το πιο σημαντικό, όμως είναι ότι νοιάζομαι για τις συμπαίκτριές μου πρώτα ως άνθρωπος, και όχι μόνο ως αθλήτρια».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η PVF δημιουργήθηκε ως ένα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα και στην πρώτη χρονιά συγκέντρωσε περίπου 3.9 εκατομμύρια χρήστες που παρακολούθησαν μέσω Youtube τους αγώνες.