ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Γιώργος Ουτζής: «Είμαστε σε σωστό μονοπάτι, το ταξίδι συνεχίζεται…»

Γιώργος Ουτζής: «Είμαστε σε σωστό μονοπάτι, το ταξίδι συνεχίζεται…»
Το δικό του μήνυμα μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας του χρυσού μεταλλίου που κατέκτησε η Εθνική Παμπαίδων στο Βαλκανικό K16 έστειλε μέσω της προσωπικής του σελίδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ουτζής.
“Η επιτυχία και η αποτυχία πάντα από πίσω της κρύβει μια μικρή ή μεγάλη ιστορία με πολλούς μικρούς ή μεγάλους πρωταγωνιστές. Αυτή είναι και η ζωή μας , καθημερινές επιτυχίες που μας επιβεβαιώνουν ότι περπατάμε το σωστό μονοπάτι ή αποτυχίες που μας διδάσκουν και μας δείχνουν ότι βαδίζουμε σε λάθος μονοπάτι. Σε αυτό το ταξίδι που ονομάζεται Εθνική ομάδα βόλεϊ U16 αγοριών ο πρώτος σταθμός ήταν το Βαλκανικό που διεξήχθη στο Μουζάκι, σε μια πόλη που οι άνθρωποι αγκάλιασαν αυτή την ομάδα σαν να ήταν τα παιδιά τους, όπως λέει και ένας αγαπημένος μου φίλος “σαν να σε περίμεναν”. Είμαστε σε σωστό μονοπάτι,το ταξίδι όμως συνεχίζεται και έχει πολλούς ακόμα σταθμούς με δυσκολίες,με μικρές αποτυχίες με ανηφόρες και κατηφόρες. Αυτό που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη, συνέπεια, προσανατολισμό και υπομονή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας (αθλητές, συνεργάτες, ομοσπονδία ) και το ταξίδι συνεχίζεται”, ανέφερε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και έκλεισε με το ρητό του Μαχάτμα Γκάντι: “πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν και μετά κερδίζεις”.
Κάτω από τη δημοσίευσή του, όπως ήταν φυσιολογικό τα συγχαρητήρια αλλά και οι ευχές για αντίστοιχη συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν και πήραν!
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο