Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκαράς : “Θέλουμε το αίμα μας πίσω”

Γκαράς : “Θέλουμε το αίμα μας πίσω”

Σε τροχιά Κυπέλλου βρίσκονται στον ΠΑΟΚ που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Δημήτρη Γκαρά να δηλώνει αποφασισμένος να πάρει την πρόκριση στον τελικό…

Ο ΠΑΟΚ στα φετινά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να μετρά 3 ήττες, ωστόσο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι να αρχίσουν να… ρεφάρουν αρχής γενομένης από τον ημιτελικό του Σαββάτου.

Η προετοιμασία των “ασπρόμαυρων” κυλά χωρίς προβλήματα και απρόοπτα για τον Γιάννη Καλμαζίδη που βλέπει τους παίκτες του παθιασμένους και έτοιμους για την αντεπίθεση.

Ο Δημήτρης Γκαράς λίγο πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου δηλώνει έτοιμος να… ξεπλύνει την ντροπή των προηγούμενων ηττών και να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό.

Ο διεθνής Εβρίτης λίμπερο δήλωσε χαρακτηριστικά για τον αγώνα κόντρα στους Πειραιώτες “Είναι μεγάλο προτέρημα για εμάς, το ότι η διοργάνωση γίνεται στην Θεσσαλονίκη και θα αποφύγουμε τις μετακινήσεις. Είναι ένας στόχος που θέλουμε να πετύχουμε. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα, που δυστυχώς στις τρεις αναμετρήσεις μας φέτος, ηττηθήκαμε. Θέλουμε το αίμα μας πίσω, με νίκη που θα μας οδηγήσει στον τελικό”.