Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Γκαρντίνι: «Πολλές ελλείψεις, όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν»

Γκαρντίνι: «Πολλές ελλείψεις, όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν»

Ικανοποιημένος ότι παρά τους τραυματισμούς η ομάδα του ανταποκρίθηκε στο έπακρο στην αποστολή της εμφανίστηκε ο κόουτς του Ολυμπιακού Αντρέα Γκαρντίνι μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Στρούμιτσα.

«Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, διότι είχαμε προβλήματα, προβλήματα τραυματισμών. Είναι πολύ περίεργη η κατάσταση, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για το πως αντέδρασε η ομάδα, όλοι οι παίκτες αντέδρασαν και ανταποκρίθηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να ξεκουραστούμε», σχολίασε ο τεχνικός των Πειραιωτών.

Από την άλλη, ο MVP της αναμέτρησης Ανέστης Δαλακούρας πρόσθεσε: «Μια πολύ καλή νίκη για την ομάδα μας, εξασφαλίσαμε την πρόκριση και έχουμε μια πολύ δύσκολη συνέχεια. Όσον αφορά στον αγώνα, ήταν δύσκολο, γιατί είχαμε πολλές ελλείψεις, κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν, είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Δείξαμε, όμως, ότι όσοι παίκτες είναι στον πάγκο, μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή. Νομίζω, αυτό είναι και το πιο σημαντικό της ημέρας. Συνεχίζουμε, εύχομαι να επιστρέψουν όλοι για τη δύσκολη συνέχεια».