PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Αναγνώστου επιστρέφει με νέο ρόλο στον Πανναξιακό

Η Αναγνώστου επιστρέφει με νέο ρόλο στον Πανναξιακό
Ένα γνώριμο πρόσωπο της Νάξου, η Βίλμα Αναγνώστου, επιστρέφει στον Πανναξιακό έπειτα από 5 χρόνια, με νέα καθήκοντα στο τεχνικό team της νησιωτικής ομάδας, αναλαμβάνοντας  τα τμήματα υποδομών του σωματείου.
Η 23χρονη πρώην ακραία του Απόλλωνα Νάξου, γέννημα θρέμμα του Πανναξιακού είχε σημαντικό και ενεργό ρόλο τόσο ως αθλήτρια των τμημάτων υποδομών αλλά της γυναικείας ομάδας του συλλόγου στην Α1 γυναικών από το 2016 έως το 2019.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πανναξιακού Α.Ο. 
Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του συλλόγου με την Βίλμα Αναγνώστου.
Η @vilma_anagnostou , ως αθλήτρια βγαλμένη από τα σπλάχνα του σωματείου είχε σημαντικό και ενεργό ρόλο τόσο ως αθλήτρια των τμημάτων υποδομών αλλά της γυναικείας ομάδας του συλλόγου στην Α1 γυναικών από το 2016 έως το 2019.
Παράλληλα με τις σπουδές της στο ΤΕΦΑΑ συνέχισε την αθλητική καριέρα της στον ΓΣΣ Πανιώνιος, ΑΕ Αγίας Παρασκευής, ΑΣ Απόλλων Νάξου και ΑΣΠ Γλυφάδας ενώ ξεχωριστή στιγμή στην αθλητική της πορεία είναι και η κλήση της στην Εθνική ομάδα Κορασίδων τον 2016.
Η Βίλμα Αναγνώστου επιστρέφει στον Πανναξιακό ΑΟΝ αναλαμβάνοντας τα τμήματα υποδομών του σωματείου και ενσωματώνεται στο τεχνικό team της ομάδας.
Καλωσορίζουμε την «δική μας» Βίλμα και πάλι στον Πανναξιακό και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.