Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Η Παναχαϊκή στήριξε το «Φωτεινό Αστέρι»

Η Παναχαϊκή στήριξε το «Φωτεινό Αστέρι»

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε  η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, η οποία συμμετείχε με χαρά στην ζωντανή εκδήλωση που πραγματοποίησε «Το Εργαστήρι του Φωτεινού Αστεριού», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο C.MOLOS.

Η συγκεκριμένη μη κυβερνητική εταιρεία που εδρεύει στην Πάτρα, πραγματοποίησε διάφορες δράσεις και  θεματικές ενότητες για παιδιά και μεγάλους με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα  για  την κάλυψη των αναγκών φτωχών οικογενειών της περιοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βοήθησαν πολλοί σύλλογοι της Πάτρας και ανάμεσα τους ήταν παίκτες της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής με επικεφαλής το Νίκο Ρουμελιώτη, μέλη του τεχνικού τιμ με επικεφαλής τον Μανώλη Συνοδινό αλλά και μέλη της διοίκησης με επικεφαλής την Βάσω Καραντάσιου.

Επίσης συμμετείχαν ο αθλητικός Σύλλογος Ανδρεία, Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Βονώρτα, ΑΧΕΠΑ Πάτρας, Ερυθρός Σταυρός,Impulse gym, Myplayschool, Ερμής Πατρών, Ομάδα μπάσκετ, Σωματείο Σογιούζ,Ινστιτούτο Διαπολιτισμικων Σχέσεων, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιάσων και Εθελοντές πανταχού παρών.