ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η… περιζήτητη Δωροθέα Καράγκουτη επέλεξε το Μαρκόπουλο

Η… περιζήτητη Δωροθέα Καράγκουτη επέλεξε το Μαρκόπουλο

Η 14χρονη κόρη του παλαίμαχου διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργου Καράγκουτη, Δωροθέα βρισκόταν ψηλά στις επιλογές συλλόγων με αξιόμαχες ακαδημίες όλο το καλοκαίρι και τελικά κατέληξε στο Μαρκόπουλο.

Η ύψους 1.90 ταλαντούχα διαγώνια ομολογουμένως έχει ξεχωρίσει από την παρουσία της τα τελευταία τρία χρόνια στο Φοίβο Μελισσίων αλλά και τα κλιμάκια της Εθνικής παγκορασίδων ενώ ετοιμάζεται να αλλάξει θέση και να δουλευτεί από τους ανθρώπους του ΑΟΜ ως ακραία.

Η οικογένεια Καράγκουτη με μπαμπά πρώην μπασκετμπολίστα και μαμά αντίστοιχα πρώην βολεϊμπολίστρια την Μαρία Μέλλιου (σ.σ αγωνιζόταν στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας) συνεχίζει την παράδοση καθώς η μεν Δωροθέα στοχεύει ψηλά στο φιλέ, ο δε γιος τους Ιάσονας που αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου (σ.σ κατέκτησε Πρωτάθλημα Παίδων το 2022-23), από φέτος θα αγωνίζεται στην εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού!

Και η ιστορία συνεχίζεται…

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
04/09/2024

Με 40 εκπαιδευτικούς από όλη την Ημαθία ολοκληρώθηκαν σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαιδευτικών Φυσικής αγωγής  που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θανάση Στράντζαλη,...