Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ημέρα αριθμών στον ΠΑΟΚ!

Ημέρα αριθμών στον ΠΑΟΚ!

Τους αριθμούς  που θα έχουν στις νέες εμφανίσεις τους, επέλεξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ανακοίνωσε στην επίσημη σελίδα του, ο πρωταθλητής. Το αγαπημένο του 18 που έχει στην εθνική Βραζιλίας και φορούσε και στον Παναθηναϊκό επέλεξε να φορά και στον ΠΑΟΚ ο Αμαράλ Ντάντε, ενώ το 10 και 11 διάλεξαν Γκόμεζ και Ανδρεάδης.

Κάτι από… λοταρία θύμιζε η σημερινή μέρα στην Πυλαία, καθώς οι παίκτες του Δικεφάλου διάλεξαν τα νούμερα που θα τους ακολουθούν την φετινή χρονιά στις φανέλες με τους περισσότερους να ακολουθούν τα αγαπημένα τους…

Από τους “παλιούς”, οι οποίοι είχαν και προτεραιότητα, ο Γιάννης Παντακίδης θα συνεχίσει να φορά το αγαπημένο του 2, ο Δημήτρης Γκαράς συνεχίζει με το 3, ο Θανάσης Τερζής με το 5 και ο Νίκος Σμαραγδής με το 12. Αντίθετα ο Γιάννης Τακουρίδης φέτος θα φορά το 13.

panhgyrikh-paok-pylaia

Από τους νέους παίκτες, ο Βλάντο Πέτκοβιτς θα φορά το 1, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης το 4,  ο Χάρης Σακόγλου το 8, ο Σωτήρης Σωτηρίου το 9, ο Ανδρέας Ανδρεάδης το 10, ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος το 15, ο Ερνάντο Γκόμεζ και ο Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς το 11 και 17 αντίστοιχα (όπως και στην προηγούμενη θητεία τους στην ομάδα), ενώ ο Dante επέλεξε το 18.