ΔΙΕΘΝΗ

Υπερκυπελλούχος MEVZA ο Αθανασόπουλος με τη Βάσας

Υπερκυπελλούχος MEVZA ο Αθανασόπουλος με τη Βάσας

Ακόμη ένα πολύτιμο Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του πρόσθεσε χθες στη Σλοβενία ο τεχνικός Γιάννης Αθανασόπουλος, καθώς οδήγησε την ουγγρική Βάσας στην κατάκτηση του  MEVZA Super Cup!

Η νταμπλούχος ομάδα της Βουδαπέστης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης επί της γηπεδούχου Μπράνικ Μάριμπορ και με 3-0 (25-12, 25-18, 25-14) έφτασε σε μία ακόμη επιτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Αθανασόπουλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της αήττητη με μοναδική απώλεια ενός σετ, έχοντας κερδίσει 3-0 σετ στην πρεμιέρα την αυστριακή I-Axess Volley και 3-1 σετ την κροατική Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

“Το σημερινό αποτέλεσμα οφείλεται στα σκληρά ματς που κάναμε στην προετοιμασία, γιατί έδειξαν τις αδυναμίες μας. Έχουμε περάσει από πολλές συναντήσεις, είχαμε κάποιους απροσδόκητους τραυματισμούς, αλλά συνολικά αυτό το τουρνουά ήταν υπέροχο. Σήμερα τα κορίτσια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με νοοτροπία νικητή, ήταν συγκεντρωμένα και κυριαρχήσαμε σε όλη τη διάρκεια” τόνισε ο πολυνίκης προπονητής Γιάννης Αθανασόπουλος, που τη σεζόν 2021-2022 είχε κατακτήσει τον τίτλο πρωταθλήματος MEVZA.