PRE LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ηρακλής Κηφισιάς: Super ενίσχυση με την Πότοκαρ

Ηρακλής Κηφισιάς: Super ενίσχυση με την Πότοκαρ
Με την πολύπειρη Μόνικα Πότοκαρ ολοκλήρωσε ο Ηρακλής Κηφισιάς την ενίσχυσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στην Πρι Λιγκ.
“Η διοίκηση του Ηρακλή Κηφισιάς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την σπουδαία σκορερ, Μόνικα Πότοκαρ. Η Σλοβένα πολύπειρη ακραία έχει ύψος 1,78, εχει αγωνιστεί σε πέντε ελληνικές ομάδες, Πανναξιακό, ΑΟ Θήρας, ΓΣ Ηλιούπολη, Παναθηναϊκό και ήταν κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ. Επίσης είχε συμμέτοχες στα πρωταθλήματα της χώρας της, σε Ιταλία, Πολωνία και Κύπρο”, αναφέρει σχετικά το Δελτίο Τύπου της ομάδας των βορείων προαστίων.
Ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Παναγος δήλωσε: “Καλωσορίζουμε την Μονικα στον Ηρακλή Κηφισιάς και της ευχόμαστε υγεία, πολλές διακρίσεις και επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας” ενώ η Σλοβένα άσος -που ξεκίνησε ήδη τα βάρη (φωτό)- τόνισε:
“Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα! Έχω τόσο όμορφες αναμνήσεις από το να παίζω βόλεϊ εδώ. Η Ελλάδα μου φαίνεται σαν δεύτερο σπίτι! Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που είμαι πάλι εδώ. Ευχαριστώ, την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν”.