ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κάλεσμα του ΦΕ Ιωαννίνων

Κάλεσμα του ΦΕ Ιωαννίνων

Κάλεσμα σε αγόρια και κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με το βόλεϊ απεύθυνε η ΦΕ Ιωαννίνων και με ανακοίνωσή της ενημερώνει τους φίλους του αθλήματος στην πόλη της Ηπείρου πως την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα υπάρχει και σχετική ενημερωτική συνάντηση στην αίθουσα τύπου του κλειστού γυμναστηρίου Λιμνοπούλας από τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομών.

ΕΝΑΡΞΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ Φ.Ε.ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η Διοίκηση της Φ.Ε.Ιωαννίνων και οι προπονητές της, καλούν τα αγόρια και τα κορίτσια που αθλούνται στις Ακαδημίες της καθώς και όσους θέλουν να ενταχθούν εις αυτές,  σε συνάντηση,  την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19.30 στην αίθουσα τύπου του κλειστού  γυμναστηρίου της Λιμνοπούλας.

Η Διοίκηση του Σωματείου και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών θα δεχθούν ερωτήσεις από τα παιδιά και τους γονείς τους, γιά τη λειτουργία και τα ωράρια των Ακαδημιών την περίοδο 2017-2018 και θα συζητήσουν οποιαδήποτε σχετικό θέμα τους απασχολεί.

Ομοίως  ενημερώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες της στα τμήματα Βόλλεϋ Σάλας αλλά και στα τμήματα ενηλίκων.

Για πληροφορίες στο τηλέφωνο του Σωματείου 2651071214, όπως και στο τηλέφωνο του υπευθύνου των Ακαδημιών  Καλογήρου Δημήτρη 6932890148.

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
04/09/2024

Με 40 εκπαιδευτικούς από όλη την Ημαθία ολοκληρώθηκαν σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαιδευτικών Φυσικής αγωγής  που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θανάση Στράντζαλη,...