Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καταιγίδα ο Παναθηναϊκός!

Καταιγίδα ο Παναθηναϊκός!

Ανάλυσε το

Ούτε βροχές, ούτε διακοπές ρεύματος, ούτε το γήπεδο της Χαλάστρας που έσταζε μπόρεσαν να σταματήσουν τον Παναθηναϊκό από το «9×9» επί των Μακεδόνων Αξιού. 

Οι «πράσινες» ήταν σαρωτικές στο πρώτο σετ απέναντι στους Μακεδόνες Αξιού ενώ έφτασαν στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ με το άνετο 8-16 (9-22) και το γρήγορο 0-1 (12-25). Στο δεύτερο σετ, οι γηπεδούχες ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να προηγηθούν με 10-8, διαφορά την οποία κάλυψαν γρήγορα οι «πράσινες» και ανεβάζοντας και πάλι την απόδοσή τους οι παίχτριες του Ρούση προσπέρασαν 13-19. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε διακοπή ρεύματος στο κλειστό της Χαλάστρας. 

Το ματς συνεχίστηκε μετά από δεκάλεπτη διακοπή, αλλά αυτό δεν επηρέασε τη φιλοξενούμενη ομάδα να κάνει το 0-2 με 18-25. Αμφότεροι οι προπονητές των δυο ομάδων ανακάτεψαν την τράπουλα και έδωσαν ευκαιρία στις αθλήτριές τους. Στο τρίτο σετ, οι Μακεδόνες ξεκίνησαν και πάλι δυνατά (13-8) με τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί από κοντά λαο με τη Βίλκου στο σερβίς το 16-12 υπέρ των γηπεδούχων να γίνεται 16-17 και το σετ να ολοκληρώνεται 22-25. 

Το… «ταμείο»

Για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με αλλαγές (Μεταξά, Παπαδοπούλου Τσατσούρι κ.α) με το Ρούση να δίνει ευκαιρίες σε όλες τις αθλήτριες με στόχο να είναι “ζεστές” ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις ακατάλληλες καιρικές συνθήκες στο κλειστό της Χαλάστρας, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδωσαν δυναμική παρουσία και αποθέωσαν στο τέλος τις παίκτριες του Παναθηναϊκού.

Τάδε έφη…

Μανώλης Σκουλικάρης (Προπονητής Μακεδώνων) : «Εμείς είχαμε περισσότερο άγχος απ’ ότι θα έπρεπε και κάναμε πάρα πολλά αδικαιολόγητα λάθη. Θαρρείς και παίζαμε κάποιο ντέρμπι. Στο τρίτο όταν μειώσαμε τα λάθη μας και στρώσαμε την υποδοχή θα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι

Γιώργος Ρούσης (Προπονητής Παναθηναϊκού) : «Ήμασταν σοβαροί στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Μας επηρέασαν οι συχνές διακοπές αλλά και το κακό γήπεδο, ωστόσο κρατάμε τη νίκη και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και εδώ για να μας στηρίξει»

Με τη γλώσσα των αριθμών

Τα σετ: 12-25, 18-25, 22-25

Μακεδόνες (Σκουλικάρης): Αλεξάκου, Νέβιλ, Πολυνοπούλου, Δρακουλίδου, Γιαννούλη, Γάτση, Αναγνώστου –λ / Μυρίδου-λ Χαραβελούλη, Καραφουλλίδου, Σπανού, Γκοβεδάρου
Παναθηναϊκός (Ρούσης): Μεταξά, Καββαδία, Μερτέκη, Βίλκου, Τσίμα, Πατσέκο, Ρόγκα –λ /Παπαδοπούλου, Τσατσούρι.
*Τα στατιστικά στοιχεία του αγώνα θα δημοσιοποιηθούν αύριο.