ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το Κατσάνειο «φλέγεται»

Το Κατσάνειο «φλέγεται»

Λίγες ώρες πριν την αποψινή σπουδαία αναμέτρηση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, Ηρακλής-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (18.30) σημειώθηκε “sold out” στα εισιτήρια και ο κόσμος του “Γηραιού” αναμένεται να αποτελέσει τον 7ο παίκτη της ομάδας του Χρήστου Πάτρα στην προσπάθεια πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μνήμες από τα παλιά ξυπνάει ο σημερινός αγώνας, καθώς το Κατσάνειο έπειτα από πολλά χρόνια, αναμένεται να ζήσει ξανά “μεγάλες πιένες”. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου, που δεν κρύβουν ότι πάνε για νίκη και μόνο νίκη, κόντρα στον περσινό φιναλίστ της Volleyleague και Ευρωπάιο φέτος Εθνικό Αλεξανδρούπολης, μέσα στο γήπεδο θα βρίσκονται περίπου 700 φίλοι της ομάδας και άλλοι τόσοι έξω από το Κατσάνειο.

«Ο στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση» λέει χαρακτηριστικά ο τεχνικός, του αήττητου στην Α2 Ανδρών,Ηρακλή, Χρήστος Πάτρας και συνεχίζει: «Ο Εθνικός είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα παίξουμε ελεύθερα και με στόχο τη νίκη».